Spring menu over

Søger din virksomhed en regnskabschef til jeres regnskabsafdeling? Adecco tilbyder executive search med et specialiseret og systematisk forløb, som er med til at sikre, at du får ansat den rette regnskabschef til den ledige stilling. Vi bruger vores store netværk til at tiltrække de dygtigste kandidater til din stilling, og under hele processen vil vi fokusere på kvalitet, omhyggelighed og struktur.

Lad Adecco hjælpe dig med at finde din næste regnskabschef.

  • Professionel lederrekruttering
  • Adeccos egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikkerhed for høj kvalitet
  • Stor erfaring, netværk og dyb indsigt i mennesker, markeder og muligheder
  • Optimeret headhunting med specialiseret og systematisk forløb

Når en leder, chef eller direktør skal rekrutteres, er det ofte nødvendigt med professionel hjælp fra specialister på området. Vi har den nødvendige ekspertise, du har brug for.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 87

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi har den rette regnskabschef parat til dig

Efterspørgslen på fagligt kompetente økonomi- og regnskabschefer med bred erfaring inden for økonomi- og regnskabsmæssige opgaver, fx likviditetsstyring og controlling, er stor. Så hvis du søger en kompetent regnskabschef til at sikre en stærk og proaktiv økonomistyring i din virksomhed, har du sandsynligvis brug for professionel hjælp. Ofte er det en rigtig god investering at benytte vores ekspertise, når der skal ansættes nye medarbejdere til de mest udfordrende og strategiske stillinger.

Sourcing, executive rekruttering og søgning efter kandidater er sjældent en del af HR-afdelingens stærkeste kompetencer, og chef- og direktørstillinger er derudover blevet sværere end nogensinde. Det seneste årti har vores sociale mønstre ændret sig gevaldigt, i takt med at brugen af sociale medier og jobportaler er eksploderet. Effekten af dette er, at de tidligere brugte søgningsmetoder for alvor er blevet udfordret. Samtidig er den nye generation af potentielle chefer og ledere ved at gøre sit indtog på arbejdsmarkedet, og disse har nogle helt andre forventninger til arbejdslivet.

Men Adecco står klar til at hjælpe dig!

Vi anvender gennemprøvede processer, metoder og værktøjer til at finde jeres næste regnskabschef, som opfylder jeres krav til faglige kompetencer, personlighed og erfaring. Vores klare mål er, at jeres nye økonomi- og regnskabsansvarlige kan tilføre værdi til virksomheden fra første arbejdsdag.

For at det kan lade sig gøre, tester vi alle kvalificerede kandidater til executive-stillinger, så vi får et så objektivt syn på kandidaterne som overhovedet muligt – deres ledelsesevner, kompetencer, personlighed og potentiale.

Vi arbejder med to slags tests:

  • En personlighedstest
  • En test af evner

Vi anvender veldokumenterede testmetoder til at udføre personlighedstesten, så vi får et godt indblik i jeres potentielle regnskabschefs ressourcer, udviklingspotentiale og personlige værdier. Testen giver et klart billede af personens ledelseskraft, kompetencer, personlighed og potentiale.

Evne-testen er en del af vores assessment, da krav og kompleksitet på ledelsesniveau bliver større og større. Derfor anvender vi en nonverbal intelligenstest, kaldet Matrigma, og en såkaldt matricetest, som måler kandidatens generelle intelligens med andre.

Testen har til formål at teste kandidatens problemløsningsevne, følgeslutninger og blik for logiske sammenhænge. En regnskabschef skal nemlig være en solid problemknuser og evne at tænke logisk.

Med Adecco i ryggen sparer du både tid og ressourcer, som kan blive brugt på din virksomheds kerneopgaver. Vi finder din næste regnskabschef og stå for alt, der hedder HR, jura og administration. Kontakt os i dag ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil