Spring menu over

Søger din virksomhed en salgschef til jeres salgsafdeling? Vi hjælper med at rekruttere den helt rigtige salgschef gennem vores specialiseret og systematisk forløb, som vi anvender i forbindelse med vores executive search. Ved at bruge vores store netværk og fokusere på kvalitet, omhyggelighed og struktur gennem hele processen sørger Adecco for at tiltrække de bedste kandidater til den åbne stilling.

Lad os finde din salgschef.

  • Professionel lederrekruttering
  • Vores helt egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet
  • Vi har mange års erfaring, et stort netværk og en dyb indsigt i mennesker, markeder og muligheder
  • Optimeret headhunting med et specialiseret og systematisk forløb

Når leder-, chef- og direktørstillinger skal besættes, kræver det som regel professionel hjælp fra specialister at finde den rigtige person. Adecco har den nødvendige ekspertise, du har brug for, når din nøglemedarbejder skal ansættes – hurtigt og effektivt.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 87

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi har den rette salgschef parat

Efterspørgslen på kompetente salgschefer, som evner at lede og motivere salgsteams og som samtidig har bevist, at de kan vækste en forretning, er stor. Hvis du søger en skarp salgschef til salg, udvikling og optimering, så har du sandsynligvis brug for professionel ekspertise. Når virksomheder skal ansætte nye medarbejdere til de mest krævende og strategiske stillinger, er det ofte en rigtig god investering at benytte en samarbejdspartner.

Sourcing, HR og søgning efter kandidater er sjældent en del af virksomheders nøglekompetencer og for at gøre det endnu mere kompliceret, er det blevet sværere at finde mennesker til chefstillinger det seneste årti. Brugen af sociale medier og jobportaler er eksploderet, og det har haft en stor indflydelse på de ændringer, vi har set i vores sociale mønstre. De søgningsmetoder, som traditionelt set er blevet anvendt, er som konsekvens heraf blevet udfordret. Samtidig er den nye generation af potentielle chefer og ledere ved at indtage arbejdsmarkedets mest strategiske stillinger med nogle helt andre forventninger til arbejdslivet.

Men Adecco kan hjælpe dig!

Vi anvender gennemprøvede processer, metoder og værktøjer til at finde jeres næste salgschef, som lever op til de krav, I har til personens faglige og personlige kompetencer. Vores mål er, at jeres nye salgschef kan tilføre værdi til jeres virksomhed fra første dag.

For at det kan lade sig gøre, foretager vi assessments, når vi rekrutterer til executive-stillinger. Formålet er at få et objektivt syn på kandidaternes ledelsesevner, kompetencer, personlighed og potentiale.

Vi anvender to slags tests:

  • En personlighedstest
  • En test af evner

Personlighedstesten udføres ved brug af veldokumenterede testmetoder, så vi får et indblik i jeres potentielle salgschefs ressourcer, udviklingspotentiale og personlige værdier. Testen skal give os et billede af kandidatens ledelseskraft, kompetencer, personlighed og potentiale.

Evne-testen er en del af vores assessment, da krav og kompleksitet på ledelsesniveau bliver større og større. Vi anvender en nonverbal intelligenstest, som hedder Matrigma, samt en såkaldt matricetest, som måler kandidatens generelle intelligens sammenlignet med andre.

Med denne test har vi mulighed for at kandidatens problemløsningsevne, følgeslutninger og blik for logiske sammenhænge. En dygtig salgschef skal nemlig være en god problemknuser og have flair for at tænke logisk.

Med Adecco som partner sparer du både tid og ressourcer, som kan blive brugt på din virksomheds kerneopgaver. Vi finder din næste salgschef og tage os af alt, der hedder HR, jura og administration. Kontakt os i dag ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil