Spring menu over

Skal din virksomhed rekruttere en salgsdirektør? Adecco tilbyder headhunting med specialiseret og systematisk forløb, som sikrer, at du får ansat den helt rigtige salgsdirektør til jobbet. Vi benytter vores store netværk til at tiltrække de dygtigste potentielle salgsdirektører til din virksomhed. Under hele processen vil du opleve, at vi har stor fokus på kvalitet, omhyggelighed og struktur.

Adecco er klar til at hjælpe dig med at finde din næste salgsdirektør.

  • Professionel lederrekruttering
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet
  • Stor erfaring, netværk og indsigt i mennesker, markeder og muligheder
  • Optimeret headhunting med specialiseret og systematisk forløb

Når en leder eller direktør skal ansættes, er det oftest nødvendigt med kvalificeret hjælp fra specialister på området. Vi tilbyder den nødvendige ekspertise, du har brug for.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 87

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi står for alt det besværlige og skaffer din næste salgsdirektør

Vi er om nogen bevidste om, hvor stor efterspørgslen er på dygtige og erfarne salgsprofiler, især til en stilling som salgsdirektør. Mange virksomheder har brug for hjælp til at finde de helt rigtige kandidater til virksomhedens mest udfordrende og strategiske stillinger. Det er ofte en rigtig god investering at benytte udefrakommende ekspertise, når der skal ansættes tunge profiler til virksomheden.

Sourcing, og søgning efter kandidater er sjældent en del af HR-afdelingens spidskompetencer, og rekruttering af leder- og direktørstillinger er endvidere blevet sværere end nogensinde. Den hastige vækst af sociale medier og jobportaler samt de store ændringer i vores sociale mønstre det seneste årti har for alvor udfordret de tidligere brugte søgningsmetoder. Den nye generation af ledere og direktører har for alvor gjort sit indtog på arbejdsmarkedet, og det har de gjort med nogle helt nye forventninger til arbejdslivets indhold. Alt sammen gør, at det er blevet sværere at finde de helt rigtige personer til stillinger som salgsdirektør eller salgschef.

Men Adecco står klar til at løse opgaven!

Vi anvender gennemprøvede processer, metoder og værktøjer til at finde jeres næste salgsdirektør, som opfylder jeres krav til kompetencer, personlighed og erfaring. Målet er, at personen er klar til at skabe værdi for jeres virksomhed fra første dag.

Som en del af vores proces til executive-stillinger foretager vi en dybdegående assessment med henblik på at få et så objektivt syn på kandidaterne som overhovedet muligt – deres ledelsesevner, kompetencer, personlighed og potentiale.

Vi arbejder med to slags tests:

  • En personlighedstest
  • En test af evner

Vi anvender en række veldokumenterede testmetoder til at udføre personlighedstesten, så vi får et godt indblik i kandidatens ressourcer, udviklingspotentiale og personlige værdier. Testen skaber klarhed over ledelseskraft, kompetencer, personlighed og potentiale.

Evne-testen er en del af vores assessment, da vi oplever, at krav og kompleksitet på topledelsesniveau bliver større og større. Af den grund anvender vi en nonverbal intelligenstest, kaldet Matrigma, og en såkaldt matricetest, som måler kandidatens generelle intelligens sammenlignet med andre personer.

Testen udfordrer kandidatens evne til at se sammenhænge ved at teste vedkommendes problemløsningsevne, følgeslutninger og blik for logiske sammenhænge. En salgsdirektør skal nemlig være stærk til at løse problemer og tænke logisk.

Med Adecco som din partner sparer du tid og ressourcer, som kan blive brugt på din virksomheds kerneopgaver. Vi står klar til at finde din næste salgsdirektør og sørge for alt det besværlige – HR, jura og administration. Du skal blot udfylde formularen.

Har i brug for en anden type leder, kan vi lave et skræddersyet executive search for jer

Vælg brugerprofil