Spring menu over

Specialister i headhunting af ledere og specialistprofiler. Med over 30 års erfaring i branchen, og vores erfarne rekrutteringsspecialister, kan vi effektivt headhunte ledere og andre nøgleprofiler til både private og offentlige virksomheder. Vi forstår, hvad der skal til, når vi skal finde den rette medarbejder eller leder. Et stort nationalt og internationalt netværk. Rekruttering i hele Danmark, til de fleste brancher.

Lad os stå for alt det besværlige: Foranalyse, samtaler, tests, jura, ansættelse, evaluering og opfølgning.

Skal vi hjælpe med at finde jeres nye medarbejder?

 • I får tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
 • Danmarks største netværk af ledere, specialister og C-level profiler
 • Vi kan varetage hele processen fra A-Z – Så kan I fokusere på jeres kernekompetencer
 • Vi samarbejder med Danmarks største virksomheder inden for headhunting

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 87

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lokale kontorer - Headhunting i hele Danmark

På vores lokationer i København, Aalborg, Aarhus og Odense, sidder Adeccos specialister til daglig og servicerer vores mange forskellige kunder og efterspørgsler. En headhunting kræver oftest en mere målrettet screening af markedet – og en forståelse for, hvor kandidaterne er i deres karriere. Der er ofte få profiler i forhold til efterspørgslen. Derfor er det fundamentalt at have viden omkring, hvordan disse profiler tiltrækkes og fastholdes. Det gør vi blandt andet med en kontinuerlig dialog med vores kunder. Så kan vi nemlig meget bedre se og forstå ledere og specialisters behov og ønsker. Sammen med en målrettet netværksindsats og strategibaseret annoncering, klarer vi effektivt tiltrækningen af den profil, I står og mangler. En medarbejder eller leder, der skaber værdi fra første arbejdsdag.

 

Hvorfor få hjælp fra en headhunter?

Der er mange spørgsmål omkring headhunter, som vi kan hjælpe med at få besvaret:

 • Hvor skal man finde de rigtige profiler - i Danmark eller udlandet?
 • Hvilke annonceringsmuligheder skal I gøre brug af?
 • Hvordan ser kravprofilen ud?
 • Hvordan skal I håndtere jobsamtalerne?
 • Hvad skal kontrakten indeholde, og hvad er lønniveauet?

En rekruttering er en tidstung proces, hvis man ikke har erfaringen eller ekspertisen. Dertil kommer chancen for en dyr fejlrekruttering. Derfor overlader flere og flere virksomheder deres ansættelser til et headhunting firma. Rekrutteringsbureauer er specialister i HR og headhunting, og kan derfor afsætte al deres tid til at fokusere på ansættelsen. I sparer en masse ressourcer, der i stedet kan gå til det, der giver jeres virksomhed værdi.

Dyre fejlrekrutteringer sker ikke kun på grund af manglende kvalifikationer eller erfaring. Et match mellem kandidat og virksomhed skal afstemmes med virksomhedskultur og personlighed. Derfor er et af de første skridt i processen, når vores headhunter skal finde jeres næste kollega, at vi besøger jeres virksomhed. Det gør vi både for at afdække kravprofilen, men i lige så høj grad for at danne os et billede af jeres virksomhedskultur. På den måde kan vi nemlig sikre os, at de kandidater, vi præsenterer for jer, matcher jeres behov og virksomhed på erfaring, kompetencer og personlighed.

Og som en ekstra tryghed giver vi garanti på alle ansættelser. Så kan I med ro i maven overlade tingene til os.

 

Hvilke brancher laver vi headhunting til?

Vores headhunting er til alle brancher, alle stillinger, på alle niveauer. Som en del af The Adecco Group, kan vi trække på vores store internationale netværk, der strækker sig over mere end 60 lande verden over. Altså, hvis der er brug for, at vi skal finde kandidaten udenlands.

Vi har den erfaring, det netværk og den forståelse for mennesker, markeder og muligheder, der sikrer jer en professionel og rettidig service med det optimale resultat. Vores fokus er på omhyggelighed, kvalitet og gennemtestede processer. Sådan finder vi nøglemedarbejdere, der skaber værdi og et match for både vores kandidater og kunder.

Vi headhunter til følgende brancher:

BRANCHER

 • Finans
 • Byggeri & anlæg
 • Pharma, bio & science
 • Salg & marketing
 • Hotel, restaurant & kantine
 • Offentlige, kommunale og NGO’er
 • Detailbranchen

Er din virksomhed ikke i nogle af de ovenstående brancher, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har erfaring og kompetencer i de fleste brancher, og står klar til at servicere og håndtere alle forespørgsler.

 

Hvordan er processen med Adecco som headhunterbureau?

Når du tager kontakt til os, vil du blive tilkoblet en specialist inden for den branche, hvor I søger en leder eller specialist. Som etableret rekrutteringsbureau, har vi vores helt egen kvalitetssikringsproces. Den skal sikre, at jeres kandidat har de rette kompetencer, erfaring og personlighed. Men den er også med til at sikre, at vi kan levere samme høje kvalitet – hver gang vi rekrutterer.

Her får du en kort gennemgang af hoveddelen af processerne:

 • Foranalyse: Vores specialister kommer og besøger jer. Afdækning jeres behov, kravprofilen og virksomhedskulturen.
 • Sourcing: Headhuntingen går i gang og vi finder profiler via vores netværk – både nationalt og internationalt. Vi laver også eksternt søgning og annoncering på relevante kanaler. Så vi er sikre på, at I bliver præsenteret for de mest kompetente kandidater til stillingen.
 • Screening: Vi bekræfter at udvalgte kandidaters CV og kompetencer stemmer overens.
 • Interview & test: Vi møder profilerne face-to-face. Vores Specialister tager en dialog omkring kompetencer og personlighed. Alle bliver testet: Personligheds- og kognitiv test. Her får vi et bedre helhedsbillede af den generelle personlighedsprofil.
 • Præsentation: I bliver præsenteret for maksimalt tre kandidater. Her kan I vælge, om I selv vil køre de næste samtaler, eller om vi skal assistere og rådgive.
 • Opfølgning: Som headhunterbureau, gør vi en dyd ud af at være med hele vejen – også efter ansættelsen. Derfor kvalitetssikrer og evaluerer vi også i den efterfølgende periode. Så er vi sikre på, at matchet mellem jer og kandidaten stadigvæk er i top – dét er en effektiv rekruttering.

 

Kom i gang med jeres headhunting allerede i dag

Vores headhunting sikrer jeres virksomhed den rette kandidat. Rekruttering har aldrig været nemmere. Kom i dialog med en af vores headhuntere ved at udfylde formularen eller ringe til os – Så får I et helt uforpligtende tilbud. Lad os stå for alt det besværlige. Så kan i fokusere på jeres værdiskabende kompetencer. Vi gør dét, vi er bedst til: At lave det perfekte match mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Til lederrekruttering tilbyder vi også executive search.

 

Vælg brugerprofil