Spring menu over

Søger du kompetent personale til hotel, restaurant eller kantine på vikar- eller fast basis? Med vores konstant opdaterede pulje af prækvalificerede faglærte og ufaglærte kandidater, kan vi hurtigt og let besætte alle funktioner i professionelle køkkener, hoteller og kantiner over hele landet.

5 gode grunde til at vælge os som samarbejdspartner:

 • Akut vikardækning – dag til dag service
 • Kundeservice alle ugens dage til midnat
 • Danmarks største pulje af prækvalificerede faglærte kandidater
 • Vi har vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, der sikrer høj kvalitet
 • Hygiejnebevis og ren straffeattest

Vælger du at lade os stå for dine ansættelser, er du sikret de helt rigtige medarbejdere og vikarer med kompetencer og erfaringer, der matcher dine behov. Vores stærke branchekendskab og erfaring inden for rekruttering betyder, at du kan fokusere på netop det, du er god til, og lade os om alt det besværlige.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 81

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad siger vores kunder?

Salling Group, logo

Coop, logo

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

div style="text-align:center">

Mere om

I Adecco HoReCa (Hotel, Restaurant og Café) tror vi på, at et godt samarbejde starter med en god og ærlig dialog, hvor vi har en god relation til både vores samarbejdspartnere såvel som vores vikarer. Vores konsulenter sidder klar alle ugens dage frem til midnat, for at finde en løsning, der passer til dig.

Vi tilbyder både vikarer såvel som fastansættelser – så hvis du mangler dygtige kokke, tjenere eller rengøringsassistenter tilbyder vi hos Adecco blandt andet:

 • En konstant opdateret og voksende pulje af faglærte og ufaglærte kandidater
 • At alle kandidater har hygiejnebevis og ren straffeattest
 • Kundeservice alle ugens dage helt frem til midnat
 • Opfølgende besøg på arbejdspladsen for at sikre et fortsat godt samarbejde – vi evaluere løbende

Et samarbejde med os betyder meget mere end kompetent faglært arbejdskraft, for vores konsulenter har selv erfaring fra hotel-, restaurant- cafe- og kantinebranchen. Det betyder, at du får glæde af deres indsigt i branchens særlige betingelser, når kandidater skal vurderes og udvælges til at matche jobbet hos dig. Det er uanset om det handler om fastansættelse eller et akut vikarbehov.

Vi står klar med løsninger uanset om det, der søges, er en ledig tjener, opvasker, rengøringsassistent, kok, smørrebrødsjomfru, køkkenassistent eller noget helt tredje. Ved partnerskab med os vil du også opnå følgende fordele:

 • Planlægning af opgaveløsning, der giver både økonomisk og faglig værdi
 • Bred international erfaring med store og komplicerede løsninger
 • Tiltrækning af specialer fra ind- og udland

Adecco HoReCa har fastansættelse og vikarløsninger til områder som restaurant, kantine, skolekøkken, virksomhedskantiner, kongresser, messer og fødevareproduktion mm.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde din næste medarbejder, alt du skal gøre er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil