Spring menu over

Søger du en bager, bagerjomfru eller bagersvend? Så hjælper vi dig! Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater – så vi finder hurtigt og effektivt den vikar eller fuldtidsansat, du har brug for inden for HoReCa. Vi har et stærkt branchekendskab og bred erfaring indenfor køkkenpersonale, så uanset om du søger en bager, bagerjomfru, bagersvend eller konditor, så finder vi den perfekte til dig. Vi rådgiver og hjælper også igennem hele processen og står for alt, der hedder jura, løn og HR. Så sparer du tid og ressourcer.

Derfor skal du vælge Adecco:

 • Akut vikardækning – dag til dag-service
 • Vi tilbyder kundeservice alle ugens dage frem til midnat
 • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
 • Alle vores kandidater har hygiejnebevis og ren straffeattest

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 81

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad siger vores kunder?

Salling group logo

Coop, logo

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Lad Adecco finde jeres næste medarbejdere

Vi har stor erfaring inden for rekruttering af medarbejdere til hotel-, restaurant-, café-, og kantinebranchen, og med vores pulje af prækvalificerede kandidater kan vi hurtigt finde den rette medarbejder til netop din forretning.

Relationen til vores samarbejdspartnere er vigtig, og vi tror på, at et godt samarbejde bygger på en åben og ærlig dialog. Derfor sørger vi for at komme ud og besøge din virksomhed for at få indsigt i, hvordan vi bedst muligt kan afdække jeres behov samt forstå, hvilke personlige og faglige kompetencer jeres kommende bagere, bagerjomfruer eller bagersvende skal have. Med os som sparringspartner kan du også drage fordel af vores indsigt i branchens særlige betingelser. Dette kan være en fordel, når nye kandidater skal vurderes og udvælges til din virksomhed.

Mangler du derfor en dygtig og engageret bager, bagerjomfru eller bagersvend, tilbyder vi dig et partnerskab med:

 • Løbende evaluering og opfølgende besøg på arbejdspladsen, hvilket skal være med til at sikre et godt samarbejde
 • Kandidater, der har en ren straffeattest og hygiejnebevis
 • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat

For os er det vigtigt, at din nye medarbejder kan gå ind og gøre en forskel fra første dag. Det kræver, at vi finder en person med de rette kompetencer og den rigtige indstilling til arbejdet. Vi går meget op i at tiltrække de dygtigste og mest engagerede kandidater, og vi tror på, at det sker ved at tilbyde dem de bedste vilkår. Som en af de eneste vikarbureauer tilbyder vi derfor pension til alle vores vikarer. På den måde kan vi tilbyde dig de mest kompetente bagere, bagerjomfruer og bagersvende fra hele landet.

Vi servicerer til alle arbejdspladser inden for hotel-, restaurant-, café-, og kantinebranchen såvel som til supermarkeder, skoler, kantiner og bagerforretninger. Samtidigt tilbyder vi dig flere løsninger og fordele i form af:

 • Stor erfaring med komplicerede vikarløsninger
 • Kandidater med kompetencer fra både ind-og udland
 • Løsninger til planlægning af opgaver, der giver din virksomhed en større faglig og økonomisk værdi.

Vores helt egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er derudover med til at sikre, at vores processer altid er af højeste kvalitet. Adecco Quality Map betyder nemlig, at vi gennemgår fastlagte processer, hver gang vi har kandidater klar til en virksomhed, fx når de drejer bagere og bagerjomfruer. Kvaliteten sikres bl.a. ved, at:

 • Alle vores kandidater har ren straffeattest
 • Vores konsulenter har face-to-face samtaler med alle kandidater
 • Kandidaternes CV’er og referencer bliver tjekket op på.

Lad os om det besværlige – kontakt os i dag ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil