Spring menu over

Ernæringsassistent søges? Vi står klar til at hjælpe. At mangle en ernæringsekspert i et køkken eller en kantine kan sætte driften helt ud af kurs. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater og kan dermed – hurtigt og effektivt – finde den vikar eller fuldtidsansatte ernæringsassistent, som I søger. Vi er med under hele processen og står for alt, der har med jura, løn, administration og HR at gøre.

Med Adecco på sidelinjen får I:

  • En sparringspartner med lokale kontorer i hele landet og dygtige personalekonsulenter, som kender til branchen og sætter sig grundigt ind i jeres behov
  • Akut vikardækning – dag til dag-service
  • Kundeservice alle ugens dage
  • Alle kandidater har hygiejnebevis og ren straffeattest

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 81

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad siger vores kunder?

Salling, Logo

 

Coop, Logo

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Lad os om at finde jeres næste ernæringsassistent

Når en ernæringsassistent søges, kan det være fordelagtigt at have et vikar- og rekrutteringsbureau med på sidelinjen. Vi sender altid en kompetent personalekonsulent med erfaring indenfor HoReCa ud til jer, for at få en fyldestgørende forståelse af jeres behov og arbejdskultur. Jo bedre vi kender jeres ønsker og forventninger, des bedre kan vi udvælge de bedste ernæringsassistenter til jer.

Vi er overbeviste om, at et godt samarbejde starter med en god og ærlig dialog, hvor vi opbygger en god relation til jer, men også til vores vikarer. Vi har en ambition om at tiltrække de mest engagerede og dygtigste kandidater, og vi tror på, at det sker ved at tilbyde dem de bedste vilkår. Af den grund, tilbyder vi alle vores vikarer pension som et af de eneste vikarbureauer i Danmark.

Da vi ved, hvor stor en rolle køkkenpersonale spiller, sidder vores personalekonsulenter klar ved telefonerne alle ugens dage for at finde løsninger på potentielle personaleudfordringer – uanset om det drejer sig om fastsættelser eller akutte vikarbehov.

Med os som sparringspartner, er der flere fordele, I kan drage nytte af:

  • Vi har stor erfaring med komplicerede vikarløsninger og fastansættelser – til alle køkkenstørrelser.
  • Løsninger til planlægning af opgaver, der giver jeres virksomhed en større faglig og økonomisk værdi.
  • Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater med ernæringsassistenter og andet køkkenpersonale fra både ind– og udland.

Når en ernæringsassistent søges, leder vi både i vores egne puljer, men vi gør også meget ud af at være til stede på de platforme, hvor kandidaterne befinder sig. Fysisk betyder det, at vi besøger uddannelsesinstitutioner, men vi annoncerer også på relevante sociale medier og egne og andres digitale kanaler. Sådan sikrer vi os, at vi kan hjælpe jer – endda før behovet opstår i jeres køkken eller institution.

Vi har udarbejdet vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map (AQM), som er med til at sikre dig den højeste kvalitet af ernæringsassistenter – hver gang. AQM betyder kort sagt, at vi har fastlagt en række processer som vi gennemgår med alle kandidater. Vi tjekker deres CV og referencer og sikrer, at de har ren straffeattest og hygiejnebevis. Dertil har vi mødt alle kandidater ansigt-til-ansigt. Denne proces giver os et indgående kendskab til alle vores kandidaters kompetencer og personligheder – dermed kan vi finde den helt rigtige kandidat, når en ernæringsassistent søges. 

Vores største ambition er at spare jer besværet, så I kan fokusere på det, I er gode til. Med Adecco som samarbejdspartner kan I hurtigt og effektivt finde den rette ernæringsassistent – uanset om der er tale om en fastansættelse eller vikariat.

Vi sidder klar til at hjælpe. Ring til os, eller udfyld formularen –så tager vi os af det hele.

Vælg brugerprofil