Spring menu over

Søger du en ny hotelchef til et hotel? Så kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig med at finde den helt rigtige til stillingen. Vi er specialiserede i HoReCa-, køkken- og service-branchen, så vi har et indgående kendskab til de generelle behov i din branche. Vi rådgiver og hjælper dig igennem hele procesessen, både før, under og efter vi har fundet den rette kandidat.

Ved at vælge os som din samarbejdspartner får du bl.a.:

  • Adgang til Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Besøg af vores konsulenter for at afdække dit behov, så du får de helt rigtige kandidater tilbudt
  • Høj service gennem vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map
  • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat

Med vores konstant opdaterede pulje af prækvalificerede kandidater kan vi let og hurtigt besætte alle funktioner på hoteller over hele landet. Søger du derfor flere medarbejdere til diverse stillinger på dit hotel, kan vi også hjælpe med den del af jeres rekruttering.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 81

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad siger vores kunder?

Salling, Logo

Coop, Logo

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Hvorfor vælge Adecco til rekrutteringen af din hotelchef?

Hos Adecco har vi mange års erfaring indenfor rekruttering af hotelchefer. Står du derfor og har brug for en, der kan indtage stillingen som hotelchef, kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din virksomhed. Vores pulje af prækvalificerede kandidater bliver konstant opdateret, så uanset jeres behov, er der gode muligheder for, at vi allerede har den medarbejder, du søger.

Med vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM), er I som virksomhed sikret høj kvalitet. AQM betyder, at vi gennemgår en række fastlagte processer, når vi screener markedet efter en ny medarbejder for en virksomhed. Det er med til at sikre kvaliteten for både vores samarbejdspartnere og kandidater.

Adecco Quality Map betyder eksempelvis, at:

  • Vores Konsulenter indhenter referencer og tjekker op på CV’er
  • Alle kandidater har været til en samtale hos os
  • Alle udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse

Relationen til vores samarbejdspartnere er alt, og vi mener, at en åben og ærlig dialog er vejen til et godt samarbejde. Derfor sørger vi for at besøge din virksomhed for at finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan dække jeres ønsker, krav og behov til den nye hotelchef. Når vi kender jeres behov til bunds, har vi mulighed for at dykke ned i vores pulje af prækvalificerede kandidater, som er Danmarks største. Det gør, at vi med stor sandsynlighed allerede kender din nye hotelchef, da vi afholder samtaler med alle vores kandidater. Hvis vi mod forventning ikke finder det rette match i vores database, så trækker vi på vores egne og andres digitale kanaler og sociale medier.

Som en del af The Adecco Group kan vi desuden trække på et internationalt netværk, som går på tværs af 60 lande. Vi er derfor ikke begrænset til kun at kunne finde nationale kandidater.

Når din hotelchef er ansat, vil vi løbende holde opfølgende samtaler med jer og jeres nye medarbejder for at sikre, at samarbejdet forløber som forventet. Vi er ikke kun med dig før og under, men også efter vi har fundet den rette hotelchef.

Med Adecco som samarbejdspartner sparer I tid og ressourcer, så læn dig tilbage, og lad os klare alt det besværlige. Alt, du skal gøre, er at kontakte os og fortælle, hvad I søger ved at udfylde formularen

Vælg brugerprofil