Spring menu over

Kok søges? Lad os finde det personale, du har brug for, til hotel, restaurant eller kantine.

Vi kan hurtigt og effektivt hjælpe dig, hvis en kok søges på vikar- eller fast basis. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater og mange faglærte kokke og kan dermed let og smertefrit besætte alle funktioner i professionelle køkkener, hoteller og kantiner over hele landet.

Her er fem gode grunde til at vælge os som din samarbejdspartner:

 • Vi kan dække dine akutte vikarbehov – dag til dag service
 • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede faglærte kandidater
 • Vi har vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map
 • Alle kandidater har hygiejnebevis og ren straffeattest
 • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 81

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad siger vores kunder?

Salling, Logo

Coop, Logo

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Vi sikrer dig de helt rigtige kokke med kompetencer og erfaringer

Vores stærke branchekendskab og erfaring inden for rekruttering af kokke og andet køkkenpersonale betyder, at du kan fokusere på netop det, du er bedst til, og lade os sørge for alt det besværlige med HR og jura.

Vi tror på, at et godt samarbejde starter med en ærlig dialog, hvor vi opbygger en god relation til både vores samarbejdspartnere og vikarer. Alle ugens dage sidder frem til midnat sidder vores konsulenter klar, ofr at hjælpe dig med at finde en løsning, som passer til din virksomhed. Vores konsulenter har stor erfaring i hotel-, restaurant-, café- og kantinebranchen. Det betyder blandt andet, at du kan drage nytte af deres indsigt i branchens særlige betingelser, når der skal vurderes og udvælges kandidater til at matche jobbet i din virksomhed – uanset om det drejer sig om fastansættelser eller akut vikarbehov.

Mangler du dygtige kokke tilbyder Adecco et partnerskab med:

 • En konstant opdateret og voksende pulje af ufaglærte og faglærte kandidater.
 • Løbende evaluering: Opfølgende besøg på arbejdspladsen, der skal sikre et fortsat godt samarbejde.
 • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat.
 • At alle kandidater har ren straffeattest og hygiejnebevis.

Vi har vikar og fastansættelses løsninger til områder som restaurant, kantine, skolekøkken, virksomhedskantiner, kongresser, messer og fødevareproduktion mm. Samtidig står vi klar med flere løsninger, der giver dig følgende fordele:

 • Bred international erfaring med store komplicerede løsninger.
 • Tiltrækning af specialer fra ind- og udland.
 • Planlægning af opgaveløsning, som giver værdig både fagligt og økonomisk.

Vi tror på at dygtige medarbejdere tiltrækkes og fastholdes, hvis de bliver behandlet godt. Udover at være til stede på uddannelsesinstitutioner, sociale medier, egne og andres digitale kanaler for at tiltrække kokke fra hele landet, så udbetaler vi, som et af de eneste vikarbureauer i Danmark, også pension til alle vikarer.

Vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM), giver dig vished om, at vores processer har samme høje kvalitet – hver gang. AQM betyder, at vi gennemgår en række bestemte processer, som er med til at sikre kvaliteten af vores arbejde. Både for jer og jeres nye kok. Mere præcist betyder det, at:

 • Vi har haft alle kandidater til samtale.
 • Vores kandidater har ren straffeattest.
 • CV’et og referencer er blevet tjekket op på.

Med os på sidelinjen finder du hurtigt og effektivt den rette medarbejder, næste gang en kok søges – til både fastansættelse og dag-til-dag vikardækning. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil