Spring menu over

Skal du rekruttere en køkkenassistent? Så kan vi hurtigt og effektivt finde frem til kandidater, der matcher dit behov. Hos Adecco har vi i mange år rekrutteret personale til bl.a. professionelle køkkener, hoteller og kantiner over hele landet – så uanset om du er en lille eller stor virksomhed eller institution, så kan vi hjælpe at finde de rette køkkenassistenter, du har brug for.

Her er fire gode grunde til at vælge os:

 • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
 • Vi dækker effektivt dine akutte vikarbehov og tilbyder dag til dag-service
 • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet
 • Alle vores kandidater har hygiejnebevis og ren straffeattest

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 81

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad siger vores kunder?

Salling, Logo

 

Coop, Logo

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Vi hjælper dig med at finde den rigtige medarbejder, så du kan bruge tid og ressourcer på andre områder

Hos Adecco har vi mange års erfaring med at finde medarbejdere inden for HoReCa, så uanset dit behov skal vi nok finde den rigtige løsning til din virksomhed eller institution. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som hele tiden bliver opdateret med nye faglærte og ufaglærte kandidater, så måske venter din nye køkkenassistent blot på, at du kontakter os.

Vælger du at samarbejde med os, vil du hurtigt bemærke, at vi prioriterer relationen til vores samarbejdspartnere højt. Vi mener, at et godt samarbejde bygger på en åben og ærlig dialog, og derfor sørger vi også for at besøge din organisation for at lære mere om, hvordan vi bedst muligt kan dække jeres behov og krav til den nye køkken- eller kantineassistent. Med os i ryggen kan du desuden nyde godt af vores indsigt i nogle af branchens særlige betingelser. Det kan eksempelvis være nyttigt i forbindelse med vurderingen og udvælgelsen af en ny køkkenmedarbejder.

Står du og mangler en køkkenassistent, kan vi tilbyde dig et partnerskab med:

 • Løbende evaluering og opfølgende besøg på arbejdspladsen, hvilket skal være med til at sikre et godt samarbejde
 • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat
 • Kandidater med hygiejnebevis og ren straffeattest

Derudover yder vi en stor indsats for hele tiden at tiltrække potentielle kandidater til vores database. Overordnet handler vores strategi om at være til stede, hvor kandidater er. Vi annoncerer på diverse sociale medie-platforme samt på egne og andres digitale kanaler, og så er vi til stede på relevante uddannelsesinstitutioner. På denne måde sørger vi for at tiltrække de bedste kandidater til alle slags stillinger. Så har gennem mange år løst små og store opgaver til hotel-, restaurant-, café- og kantinebranchen samt skoler og plejehjem over hele landet. Så uanset hvor mange køkkenassistenter du har brug for at ansatte til vikariater eller faste stillinger, så løser vi opgaven hurtigt og effektivt.

Som HR-bureau tilbyder vi også flere løsninger og fordele i form af:

 • Stor erfaring med komplicerede vikarløsninger
 • En bred vifte af kandidater med kompetencer fra både ind- og udland
 • Planlægning af opgaveløsning, som giver værdi fagligt og økonomisk.

Vi har et vigtigt mål om, at din nye køkkenassistent kan gøre en forskel fra første arbejdsdag. Det kræver de rette kompetencer og det rette engagement. Og det kræver, at medarbejderen føler sig godt behandlet. Derfor tilbyder vi gode vilkår til alle vores køkkenvikarer, og som et af de eneste vikarbureauer i Danmark tilbyder vi derudover pension til alle vores vikarer.

Vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for, at vores arbejde er af høj kvalitet. Vi gennemgår en række fastlagte og gennemtestede processer, når vi finder din nye medarbejder, så vi sikrer, at vi finder den rette medarbejder til dit behov.

Adecco Quality Map betyder bl.a., at:

 • alle vores kandidater har en ren straffeattest
 • vi afholder face-to-face samtaler med alle vores kandidater
 • kandidaternes CV’er og referencer er blevet tjekket op på

Med os på sidelinjen finder du hurtigt og effektivt din køkkenassistent – til både fastansættelse og dag-til-dag vikardækning. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil