Spring menu over

Står du og søger en erfaren køkkenchef eller køkkenleder til en restaurant, café eller kantine? Vi har jobkonsulenter med speciale i at finde personale til HoReCa-, køkken- og servicebranchen, som sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette. Med Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater kan vi nemt og ubesværet besætte alle funktioner i professionelle køkkener og kantiner over hele landet.

Fem gode grunde til at vælge os som din HR-partner:

 • Akut vikardækning – dag til dag-service
 • Danmarks største pulje af prækvalificerede faglærte kandidater
 • Kundeservice alle ugens dage – helt frem til midnat
 • Vi har lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map – din sikring for høj kvalitet
 • Alle kandidater har hygiejnebevis og ren straffeattest

Når du lader Adecco stå for at ansætte en køkkenchef, er du sikret den helt rigtige medarbejder med de kompetencer og erfaringer, der matcher dine specifikke behov. Vi har nemlig et stort branchekendskab og 30 års erfaring inden for rekruttering. Så lad os om det besværlige, og brug i stedet din tid på det, du er bedst til, og som giver din virksomhed størst værdi.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 81

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad siger vores kunder?

Salling, Logo

Coop, Logo

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Derfor giver Adecco dig den bedste rekruttering af køkkenchefer

Vi har mange års erfaring med rekruttering af dygtige medarbejdere til HoReCa-, køkken- og servicebranchen, heriblandt køkkenchefer, køkkenledere og kantineledere. Vi finder hurtigt og effektivt en køkkenchef, som lever op til den profil, du leder efter – til fastansættelse eller vikariat. Hvis du fx står og mangler en køkkenchef, der er udlært kok, har års erfaring fra en lederrolle som køkkenchef eller souschef og endda har en lederuddannelse med i bagagen, så skaffer vi det. Derudover står vi for HR, jura og administration, så du sparer tid og ressourcer.

Vi tror på, at et godt samarbejde starter med en god dialog, så derfor kommer vores konsulenter forbi til et møde på din arbejdsplads for at afdække dit behov. For at sikre det fortsat gode samarbejde vil vi holde opfølgende samtaler med både jer og jeres nye køkkenchef.

Hvis du søger en dygtig køkkenchef eller kantineleder tilbyder vi dig blandt andet følgende:

 • Kundeservice alle ugens dage helt frem til midnat
 • Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
 • At alle kandidater har hygiejnebevis og ren straffeattest

Vores branchekendskab inden for HoReCa (Hotel, Restaurant og Café) har selv erfaring fra hotel-, restaurant-, café og kantinebranchen gør, at vi har styr på de særlige betingelser og generelle krav. Denne indsigt er guld værd for dig, fordi det gør dem i stand til at tilbyde dig kyndig rådgivning og vejledning, når du skal vurdere og udvælge din nye medarbejder fra rækken af kandidater.

Med os på sidelinjen, er du sikret de mest eftertragtede kandidater til din restaurant, køkken eller kantine. Vi tiltrækker og fastholder de bedste kandidater gennem gode vilkår og pensionsordninger. Faktisk er vi en af de eneste vikarbureauer i landet, der tilbyder pension til alle vores vikarer. Vi tror nemlig på, at de dygtigste kandidater inden for HoReCa, køkken og service tiltrækkes og fastholdes, hvis de oplever at blive behandlet godt.

Gennem vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM), er din virksomhed sikret høj kvalitet, hver gang vi rekrutterer køkkenpersonale og øvrige medarbejdere til jer. AQM betyder nemlig, at alle vores kandidater har været gennem Adeccos interne proces, der lever op til høje standarder. Vi følger altid en række fastlagte processer, hvilket er med til at kvalitetssikre vores service for jeres virksomhed og jeres kommende køkkenchef.

Blandt andet betyder Adecco Quality Map, at:

 • Vi tjekker op på kandidaternes CV og referencer
 • Alle kandidater har været til en face-to-face samtale med vores konsulenter
 • Alle HoReCa-kandidater har hygiejnebevis

Få mere tid til at fokusere på dine kernekompetencer - kontakt os med det samme, og fortæl os om jeres udfordringer, ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil