Spring menu over

Søger du en opvasker til et køkken, en restaurant, kantine eller lignende? Så kan vi nemt hjælpe dig med at rekruttering af den helt rigtige opvasker – uanset om du søger en vikar eller en til fuldtidsansættelse. Vi rådgiver og hjælper dig igennem hele forløbet, både før, under og efter kandidaten er ansat.

Ved at vælge os som din samarbejdspartner får du:

 • Adgang til Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
 • Dag til dag-service og akut dækning af dine vikarbehov
 • Kandidater, der har hygiejnebevis og ren straffeattest
 • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 81

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad siger vores kunder?

Salling, Coop

 

Coop, Logo

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Derfor giver Adecco dig de bedste opvaskere

Hos Adecco har vi mange års erfaring med opvaskere og servicemedarbejdere. Så når du har brug for nyt køkkenpersonale, kan vi nemt og hurtigt hjælpe med at finde den rigtige løsning til din virksomhed eller institution. Vi tilbyder både vikariater og fuldtidsansættelser, og vores pulje med kandidater bliver konstant opdateret med nye faglærte og ufaglærte, så uanset dine behov er der gode muligheder for, at vi allerede har den medarbejder, du søger.

Relationen til vores samarbejdspartnere er alt, og vi mener, at en åben og ærlig dialog er vejen til et godt samarbejde. Derfor sørger vi for at besøge din virksomhed for at finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan dække jeres behov, krav og ønsker til den nye medarbejder. Vælger du at samarbejde med os, kan du også drage fordel af vores indsigt i branchens særlige betingelser i forbindelse med vurderingen og udvælgelsen af jeres nye medarbejder.

Når du bruger Adecco til at rekruttere en opvasker, køkkenhjælper eller lignende, tilbyder vi dig bl.a. følgende:

 • Kandidater med ren straffeattest og hygiejnebevis
 • Løbende opfølgning og evaluering gennem hele forløbet
 • Kundeservice alle ugens dag frem til midnat

Vi tiltrækker hele tiden nye kandidater til vores database, både faglærte og ufaglærte. Overordnet handler vores strategi om at være til stede, der hvor kandidaterne er. Derfor annoncerer vi målrettet på sociale medier og egne samt andres digitale kanaler, mens vi sørger for at være til stede på relevante uddannelsesinstitutioner.

Som rekrutteringsbureau tilbyder vi dig også en række løsninger og fordele i form af:

 • Stor erfaring inden for komplicerede vikarløsninger
 • Et stort udvalg af kandidater fra både ind- og udland
 • Planlægning af opgaveløsning, som giver værdi både fagligt og økonomisk.

Når den rigtige medarbejder er fundet til din arbejdsplads, så er det vigtigt for os, at den nye medarbejder kan gå ind og gøre en forskel fra første dag. For at det kan lade sig gøre, sørger vi for, at vores kandidater får gode vilkår. Vi tror nemlig på, at de mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes, når de oplever, at de får en god behandling. Derfor tilbyder vi alle vores vikarer pension som en af eneste bureauer i Danmark.

Endeligt er det vigtigt at fremhæve, at vores helt egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for, at vores kvalitet er i top. Adecco Quality Map betyder rent praktisk, at vi gennemgår en række fastlagte processer, når vi finder nye medarbejdere til din virksomhed.

Blandt andet betyder det, at:

 • Alle kandidater har ren straffeattest og hygiejnebevis
 • Vi har ansigt-til-ansigt samtaler med alle vores kandidater
 • Vi tjekker op på alle kandidaters CV’er og referencer

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan finde den rigtige opvasker eller andet køkkenpersonale til dig, skal du blot udfylde formularen.

Vælg brugerprofil