Spring menu over

Søger du en rengøringsassistent eller servicemedarbejder til generel rengøring, trappevask eller vinduespudsning? Så kan vi hurtigt finde den rigtige medarbejder. Står du med et akut behov, så har vi også Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som vil kunne træde til med det samme.

Vælger du os som din samarbejdspartner, så får du:

  • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat
  • Adgang til Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Dag til dag-service og akut dækning af dine vikarbehov
  • Kandidater med hygiejnebevis og ren straffeattest

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 81

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad siger vores kunder?

Salling, Logo

Salling, Logo

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Vi hjælper dig med at ansætte rengøringsassistenter – hurtigt og ubesværet

Vores stærke branchekendskab og erfaring inden for rekruttering af rengøringsassistenter og andet servicepersonale betyder, at du trygt kan overlade alt til os. Vi tilbyder desuden at stå for alt, der hedder administration, HR og jura, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

Vores pulje med faglærte og ufaglærte kandidater bliver opdateret hele tiden, så uanset dine behov kan vi let og hurtigt hjælpe dig og din arbejdsplads med at finde den helt rigtige rengøringsassistent eller servicemedarbejder.

For os er ærlighed en vigtig del af at samarbejde. Vi mener derfor, at en åben og ærlig dialog er med til at skabe et godt samarbejde. Derfor sørger vi for at besøge din virksomhed for at finde frem til, hvordan vi bedst muligt kan opfylde jeres ønsker og krav til jeres nye rengøringsassistent. Vi kender alt til branchens særlige betingelser, og den indsigt kommer I til at nyde godt af, når vi skal vurdere og udvælge jeres kommende rengøringsassistent eller servicemedarbejder.

Vælger du os til at finde din rengøringsassistent eller servicemedarbejder, så tilbyder vi dig:

  • Kandidater med ren straffeattest og hygiejnebevis
  • Løbende evaluering: Opfølgende besøg på jeres arbejdsplads for at sikre et fortsat godt samarbejde
  • Kundeservice alle ugens dag frem til midnat

Når den rigtige rengøringsassistent eller servicemedarbejder er fundet, er det vigtigt for os, at medarbejderen får skabt værdi for din virksomhed fra dag et. For at det kan lykkes, kræver det, at vi finder en engageret medarbejder. Og vi tror på, at de mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes, hvis de bliver behandlet godt. Det sørger vi for ved generelt at tilbyde gode vilkår, og som en af de eneste vikarbureauer i landet tilbyder vi ligeledes pension til alle vores vikarer.

Kvaliteten af vores processer er sikret gennem vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map. Sådan helt praktisk betyder det, at vi gennemgår en række fastlagte processer, hver gang vi har en opgave. Det er med til at sikre kvaliteten for vores samarbejdspartnere såvel som for kandidaterne.

Adecco Quality Map sikrer bl.a., at:

  • alle kandidater har ren straffeattest
  • vi afholder face-to-face samtaler med alle vores kandidater
  • vi sørger for, at kandidaternes CV’er og referencer bliver tjekket op på

Lad os sørge for det besværlige – så kan du fokusere på din virksomheds kernekompetencer. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil