Spring menu over

Står du og søger en restaurantchef til din restaurant? Så kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis den, som du har brug for. Vi er specialister i HoReCa (hotel, restaurant og café) og har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, så ønsker du at ansætte en restaurantchef, så kan vi nemt finde den rette til dig.

Som din samarbejdspartner sørger vi for, at alle krav er opfyldt, så du kan fokusere på det, som du er bedst til. Vi hjælper dig igennem hele processen – både før, under og efter – og står for alt fra jura til HR, administration og løn.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco:

 • Kandidater med hygiejnebevis og ren straffeattest
 • Vi står for registreringer og rapporteringer til SKAT
 • Vi tilbyder kundeservice alle ugens dage frem til midnat
 • Du får rekrutteret din restaurantchef fra specialister inden for HoReCa-branchen

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 81

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad siger vores kunder?

Salling, Logo

Salling, Logo

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Lad os stå for alt det besværlige, når du søger en restaurantchef

Vi har stor erfaring med at rekruttere restaurantchefer til restauranter over hele Danmark. Du kan derfor betragte os som en genvej til dygtige restaurantchefer med de påkrævede faglige og personlige kompetencer. Derudover sparer vi dig for en masse besvær, da vi står for alt, der hedder jura, HR, administration og løn.

Når vi har fået et indblik i, hvilken profil I søger, finder vi den rette person i vores pulje af prækvalificerede kandidater eller gennem en af vores mange annonceringskanaler.

Fordele med Adecco:

 • Vi har interne jurister, der garanterer, at lovgivning og overenskomster overholdes
 • Vi tjekker op på både CV og referencer
 • Vi sørger for al registrering og rapportering til SKAT
 • Vi bærer det fulde ansvar som arbejdsgiver

Kvaliteten er i top. Det er du sikret gennem vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map. Rent praktisk betyder det, at vi gennemgår en række fastlagte processer, hver gang vi løser en opgave for en samarbejdspartner – til gavn for både dig som virksomhed og vores kandidater.

Kvaliteten sikres bl.a. ved at:

 • Kandidaternes CV’er og referencer bliver fulgt op på
 • Vores konsulenter har samtaler med alle kandidater
 • Alle vores kandidater har ren straffeattest

En af grundene til, at vi hurtigt og effektivt er i stand til at finde den restaurantchef, du har brug for, er, at vi har Danmarks største pulje med prækvalificerede kandidater. Alle kandidater i puljen lever op til høje krav, så du er sikret en dygtig medarbejder, der kan gå ind og overtage styringen i din restaurant med det samme.

Vælg os som din samarbejdspartner og slip for besværet, der følger med rekruttering. Kontakt os i dag, så finder vi den medarbejder, som du har brug for. Alt, du skal gøre, er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil