Spring menu over

Søger du en slagter til et slagteri, et supermarked eller en butik? Vi er et rekrutteringsbureau, der bl.a. har specialiseret os til HoReCa-, køkken- og servicebranchen, så vi kan hurtigt og effektivt hjælpe med at finde den slagter, du mangler – uanset om du søger en vikar eller en til fuldtidsansættelse. Vi rådgiver og hjælper dig igennem hele forløbet: før, under og efter ansættelsen.

Ved at vælge Adecco som dit bureau får du:

  • Adgang til Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Dag til dag-service og akut dækning af dine vikarbehov
  • Kundeservice alle ugens dage – helt frem til midnat
  • Kandidater med hygiejnebevis og ren straffeattest

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 81

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad siger vores kunder?

Salling, Logo

 

Coop, Logo

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Vi har den rette slagter parat

Vi har mange års erfaring af medarbejdere til HoReCa-, køkken- og servicebranchen, heriblandt slagtere, kokke og delikatessemedarbejdere. Så vi finder nemt og ubesværet den slagter, du har brug for til at hjælpe med slagtning og partering. Dette gælder, uanset om du søger en medarbejder til et vikariat eller en fuldtidsansættelse. Derudover tilbyder vi at stå for alt, der hedder HR, jura og administration. Så frigiver du tid og ressourcer, du kan bruge på din virksomheds kernekompetencer.

Vi tager altid udgangspunkt i vores samarbejdspartneres behov, og vi mener, at en åben og ærlig dialog er vejen til et godt samarbejde. Derfor sørger vi for indledningsvist at besøge din virksomhed for at finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan dække jeres behov, krav og ønsker til jeres nye slagter. Når du samarbejder med Adecco, får du desuden rådgivning og sparring under hele processen. Vi har et indgående kendskab til din branche og kan derfor rådgive jer i forbindelse med vurderingen og udvælgelsen af jeres nye medarbejder.

Når du bruger Adecco på din sidelinje, er du sikret de bedste kandidater. Vi tror på, at de dygtigste og mest engagerede kandidater inden for HoReCa, køkken og service tiltrækkes og fastholdes, hvis de bliver behandlet godt. Som et af de eneste vikarbureauer i landet tilbyder vi derfor pension til alle vores vikarer, foruden at vi generelt tilbyder gode vilkår. Vi sørger derudover for at tiltrække de bedste kandidater ved at være til stede, hvor de befinder sig:

  • Vi annoncerer målrettet på sociale medier
  • Vi annoncerer på egne og andres digitale kanaler
  • Vi er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

En af grundene til, at vi hurtigt og effektivt er i stand til at finde den slagter, du har brug for, er, at vi har Danmarks største pulje med prækvalificerede kandidater. Alle kandidater i puljen lever op til høje krav, så du er sikret en dygtig medarbejder, der kan gå ind og gøre en forskel med det samme.

Vi har desuden lavet vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, som skal sikre kvaliteten af vores arbejde for vores kunder og kandidater. For at sikre en høj service gennemgår vi fastlagte processer, . Dette er med til at sikre den helt rigtige slagter til din virksomhed.

Adecco Quality Map betyder bl.a., at:

  • Alle vores kandidater har ren straffeattest
  • Vi afholder ansigt-til-ansigt samtaler med alle vores kandidater
  • Vores rekrutteringskonsulenter har tjekket op på kandidaternes CV’er og referencer

Med Adecco i ryggen kommer du snart til at byde din nye slagter velkommen. Slip for al besværet, og få vores hjælp i dag. Vil du høre mere om dine muligheder, så skal du blot udfylde formularen.

Vælg brugerprofil