Spring menu over

Søger du en smørrebrødsjomfru? Lad Adecco hjælpe! Vi finder den rette til dit behov – hurtigt og effektivt. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater og kan derfor nemt finde den smørrebrødsjomfru, du står og mangler til fx at anrette smørrebrød eller lave lækre sandwiches. Vi tilbyder både til vikariater samt til projekt- og fastansættelser.

Her får du fire gode grunde til at vælge Adecco:

 • Vi dækker dine akutte vikarbehov med dag-til-dag-service
 • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet
 • Alle vores kandidater har et hygiejnebevis og ren straffeattest
 • Vi tilbyder kundeservice alle ugens dage frem til midnat

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 81

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad siger vores kunder?

Salling, Logo

Coop, Logo

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Vi rekrutterer smørrebrødsjomfruer til hotel, restaurant, café og kantine

Vi har stor erfaring med medarbejdere til hotel-, restaurant-, café-, og kantinebranchen. Det betyder blandt andet, at du kan drage nytte af vores indsigt i branchens særlige betingelser, når der skal vurderes og udvælges kandidater til at matche jobbet i din virksomhed – uanset om det drejer sig om en fastansættelse eller akut vikarbehov. Så hvis du søger en smørrebrødsjomfru til en kantine, restaurant, hotel, skole eller smørrebrødsforretning, så står Adecco klar til at hjælpe.

Vi står desuden klar med flere løsninger, der giver dig følgende fordele:

 • Bred erfaring med komplicerede løsninger
 • Tiltrækning af kandidater fra ind- og udland
 • Planlægning af opgaveløsning, som giver værdi fagligt og økonomisk.

Vi tror på, at et godt samarbejde bygger på en åben og ærlig dialog, og derfor indleder vi samarbejdet med jer med at besøge jeres virksomhed. Formålet er at få en dyb indsigt i jeres udfordringer, så vi ved, hvilke personlige og faglige kompetencer I lægger vægt på hos jeres kommende smørrebrødsjomfru.

Mangler du en smørrebrødsjomfru tilbyder Adecco et partnerskab med:

 • En konstant opdateret og voksende pulje af ufaglærte og faglærte kandidater
 • Løbende evaluering med besøg på arbejdspladsen
 • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat
 • Kandidater, der alle har hygiejnebevis og ren straffeattest.

Vi tror på, at, dygtige og glade medarbejdere tiltrækkes og fastholdes, hvis de oplever, at de får en god behandling. Derfor sørger vi for, at din medarbejder får tilbudt ordentlige vilkår. Derfor sørger vi for at overholde alle overenskomster, og som et af de eneste vikarbureauer i Danmark udbetaler vi desuden pension til alle vores vikarer.

Vores helt egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring af vores serviceniveau. Rent praktisk betyder det, at vi er underlagt en række fastlagte processer i forbindelse med at finde din smørrebrødsjomfru.

Blandt andet betyder det, at:

 • alle kandidater har en ren straffeattest
 • vi afholder face-to-face samtaler med alle vores kandidater
 • vi tjekker op på alle kandidaternes CV’er og referencer

Med os i ryggen finder du hurtigt og effektivt din næste smørrebrødsjomfru – til et vikariat eller en fastansættelse. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil