Spring menu over

Søger du en eller flere tjenere? Vi har kompetent personale til hotel, restaurant og kantine parat

Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater – deri kan vi finde de tjenere du mangler. Vi har et stærkt branchekendskab og bred erfaring med tjenere og andet køkkenpersonale – læn dig tilbage og nyd vores landsdækkende service. Vi står for alt der hedder administration, jura, løn og HR.

Fem gode grunde til at vælge Adecco:

 • Akut vikardækning – dag til dag service
 • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat
 • Alle tjenere har hygiejnebevis og ren straffeattest
 • Kandidaterne får udleveret arbejdstøj
 • Og vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet – hver gang

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 81

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad siger vores kunder?

Salling, logo

Coop, logo

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Vi finder de tjenere som du mangler

Vi har et stærkt branchekendskab og stor erfaring med tjenere og andet køkkenpersonale – vi står for alt, der hedder løn, administration, jura og HR. Det betyder, at du kan koncentrere dig om din virksomheds kernekompetencer, og lade os stå for alt det besværlige.

Det bedste samarbejde starter med en ærlig dialog. For os er det vigtigt, at der opbygges en god relation til vores kunder. Derfor kommer vi ud og besøger din virksomhed for at afdække jeres behov, og for bedre at forstå, hvilke kompetencer jeres kommende tjener skal have. Vores konsulenter har stor erfaring inden i hotel-, restaurant-, café- og kantinebranchen. Med os i ryggen får du altså en sparringspartner, hvori du kan drage nytte af vores indsigt i branchens særlige betingelser. Samtidig giver vores forståelse for branchen en fordel, når der skal vurderes og udvælges kandidater til at matche de behov din virksomhed har – uanset om der søges tjenere til vikariater, projekt- eller fastansættelser.

Hvis du mangler dygtige og engagerede tjenere tilbyder Adecco et partnerskab med:

 • En voksende og konstant opdateret pulje af ufaglærte og faglærte tjenere.
 • Opfølgende samtaler med jer og jeres nye kandidater, hvilket sikrer et fortsat godt samarbejde.
 • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat.
 • Alle kandidater har ren straffeattest, hygiejnebevis og arbejdstøj.

Vi sætter en ære i, at din nye tjener kan bidrage til virksomheden og skabe værdi allerede fra første dag. Vi tror også på, at dygtige medarbejdere tiltrækkes og fastholdes, hvis man behandler dem godt. Derfor udbetaler vi, som et af de eneste vikarbureauer i Danmark, løn til alle vikarer. Ydermere gør vi en stor sag ud at tiltrække kandidater, der hvor de befinder sig. Vores annoncering sker på relevante uddannelsesinstitutioner, via sociale medier, egne og andres digitale kanaler. Dermed kan vi sikre, at vi kan tilbyde dig de bedste tjenere fra og i hele landet.

Vi afdækker også områder som restaurant, kantine, virksomhedskantiner, cafeer, kongresser, messer og meget, meget mere. Samtidig tilbyder vi flere løsninger, som giver dig følgende fordele:

 • Stor erfaring med større komplicerede vikarløsninger.
 • Tiltrækning af kandidater med specielle kompetencer fra ind- og udland.
 • Planlægning af opgaveløsning, der giver din virksomhed faglig såvel som økonomisk værdi.

Vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, sikrer dig, at de processer vi gennemgår altid er af højeste kvalitet. Helt praktisk betyder det, at vi har en række processer som vi gennemgår inden ansættelsen af en tjener eller anden medarbejder. Det betyder altså kvalitet for både din virksomhed og jeres nye tjener. Helt præcist betyder Adecco Quality Map, at:

 • Vores kandidater har ren straffeattest.
 • Vi har tilkaldt alle kandidater til en face-to-face samtale.
 • CV’er og referencer er blevet tjekket.

Med Adecco som din samarbejdspartner får du hurtigt og effektivt løst din mangel på tjenere, næste gang en tjener søges – både i fastansættelser og dag-til-dag vikardækning. Alt du skal gøre er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil