Spring menu over

Søger du en dygtig autolakerer til dit værksted? Så lad os hjælpe dig med at finde de bedste kandidater inden for branchen. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater samt mange års erfaring inden for industri-, logistik- og produktionsbranchen. Derfor kan vi hurtigt og ubesværet dække dine ansættelsesbehov. Vi står også for HR, jura, løn og administration, så du slipper for besværet og i stedet kan fokusere på at drive din forretning.

Her får du fire gode grunde til at vælge Adecco:

  • Vi tilbyder akut vikardækning – dag til dag-service
  • Vores Adecco Quality Map sikrer høj kvalitet
  • Vi står for alle registreringer og rapporteringer til SKAT
  • Vores interne jurister sørger for, at alle overenskomster og lovgivninger overholdes

Vi kender alt til din branche, så ved at vælge Adecco får du en specialiseret samarbejdspartner, der forstår din branche fuldt ud og nemt kan sætte sig ind i dine udfordringer.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi har din autolakerer parat

Adecco hjælper dig i mål med din nye ansættelse, uanset hvilke krav og ønsker du har til din kommende autolakerer eller sprøjtelakerer. Du kan vælge vikar eller fastansættelse og vi servicerer hele landet, så det betyder intet, om du holder til i Aarhus, Randers, Skive, København eller Næstved. Vi står klar til at finde din autolakerer eller industrilakerer til dit autoværksted, malerværksted eller karrosserifabrik.

Når vi skal finde din autolakerer eller sprøjtelakerer, starter vi med at kigge i vores pulje af prækvalificerede kandidater, som både indeholder faglærte og ufaglærte kandidater. Vi tiltrækker hele tiden nye kompetente kandidater til vores pulje inden for industri-, logistik- og produktionsbranchen, så vi har mulighed for at dække akutte behov lynhurtigt. Vores fokus er at tiltrække de dygtigste kandidater, hvilket vi gør ved at tilbyde gode vilkår og ved at tilbyde pension til alle vores vikarer – som et af få vikarbureauer. Hvis ikke vi finder det hele rette match til dit behov i vores pulje, så finder vi din autolakerer gennem målrettet annoncering eller gennem vores store netværk.

Når du vælger Adecco som partner, skal du ikke være bekymret for, om du står med den forkerte ansættelse. Vi har nemlig vores helt egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map (AQM), hvilket er din sikring for, at kvaliteten af vores proces er helt i top. Vi altid en række fastlagte processer til gavn for både samarbejdspartnere og kandidater. AQM betyder eksempelvis følgende:

  • Vores konsulenter møder alle vores kandidater ansigt-til-ansigt
  • Vi tjekker op på alle vores kandidaters CV’er og referencer
  • Alle kandidater har ren straffeattest

Kontakt os via formularen.

Vælg brugerprofil