Spring menu over

Står din virksomhed eller organisation og søger en uddannet biolog? Så lad os hjælpe dig med at finde de bedste kandidater inden for branchen. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater samt mange års erfaring inden for industri-, logistik- og produktionsbranchen. Derfor kan vi hurtigt og ubesværet dække dine ansættelsesbehov. Vi står også for HR, jura, løn og administration, så du slipper for besværet og i stedet kan fokusere på det, du er bedst til.

Her får du fire gode grunde til at vælge Adecco:

  • Vi tilbyder akut vikardækning – dag til dag-service
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet
  • Vi står for alle registreringer og rapporteringer til SKAT
  • Vores interne jurister sørger for, at alle overenskomster og lovgivninger overholdes

Vi kender alt til din branche, så ved at vælge Adecco får du en specialiseret samarbejdspartner, der forstår din branche fuldt ud og nemt kan sætte sig ind i dine ansættelsesbehov.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi har de rette biologer klar til din virksomhed

Vores internationale netværk giver os muligheden for at anskaffe kompetente biologer fra udlandet, såfremt det bliver nødvendigt for at dække dine ansættelsesbehov. Vi har kontorer over hele landet og servicerer lige fra Aarhus til København og fra Aalborg til Fredericia. Så uanset hvor i landet, I holder til, så finder vi den eller de biologer, I har brug for.

Vi har på alle tidspunkter stor fokus på at tiltrække de dygtigste og mest kompetente kandidater. Derfor har vi Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater bestående af de dygtigste kandidater. Vi stiller høje krav, men til gengæld tilbyder vi gode vilkår og udbetaler pension til alle vores vikarer – som et af de eneste i Danmark.

Hvis vi ikke finder det rette match til dine behov i vores eksisterende pulje, finder vi din nye biolog gennem:

  • Annoncering på egne digitale kanaler
  • Annoncering på andres digitale kanaler, og
  • Målrettet annoncering på sociale medier.

Når vi rekrutterer din nye biolog, er vores kvalitetsproces, Adecco Quality Map (AQM).

AQM betyder helt konkret, at:

  • Alle kandidater hentet i udlandet har opholds- og arbejdstilladelse
  • Vi møder alle vores kandidater ansigt-til-ansigt
  • Vi tjekker alle vores kandidaters CV’er og referencer

Som en del af opstartsprocessen besøger vores konsulenter din virksomhed for at afdække dit behov helt i dybden, således at vi finder frem til de rigtige kandidater til dig. Når din nye biolog er ansat, sørger vi desuden for at følge op løbende, så vi sikrer, at samarbejdet fungerer efter planen. Vores service er landsdækkende, så uanset placeringen af din arbejdsplads dækker vores kontorer landet over dit område.

Står I og søger en dygtig og engageret biolog til jeres virksomhed, så tør ikke et sekund med at indhente et tilbud ved at udfylde vores formular.

Vælg brugerprofil