Spring menu over

Driftsleder søges? Så læs videre her. Vi ved, at når man mangler en driftsleder, er der meget på spil. En driftsleder er en nøglemedarbejder i jeres dagligdag. Derfor sætter vi koncentreret ind i at rekruttere en leder, der kan skabe værdi allerede fra første arbejdsdag. Med mere end 30 års erfaring i branchen har vi opbygget et stort nationalt – og internationalt netværk, og udarbejdet nogle gennemtestede processer, der garanterer succes i rekrutteringen af jeres næste driftsleder.

Her er blot nogle af grundene til, at I skal vælge Adecco:

  • Vi har tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Vi har gennemtestede og specialiserede processer til hvert trin i rekrutteringen
  • Vi udfører dybdegående tests af alle kandidater – heriblandt personlighedstest og kognitive tests
  • Vi har løbende opdaterede talent pools indenfor driftsledere, herunder produktionsledere, Operations Managers, Service Managers, Produktionschefer, Engineering Managers og lignende.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Driftsleder søges? Læn jer tilbage og lad os om det besværlige

At skifte en driftsleder ud kan koste op til 1,5 mio. kr. i dækningsbidrag. Derfor er det af altafgørende betydning, at man gør et stort arbejde ud af at rekruttere og fastholde den rette driftsleder – i første omgang og for fremtiden. Her kan Adecco være behjælpelige.

Mange andre virksomheder søger driftsledere, og der er derfor stor rift om dem på det nuværende marked, hvor der er flere ledige stillinger, end der er ansøgere. For at undgå at sende økonomiske rystelser gennem virksomheden af flere omgange, kan det derfor være en god investering at lade specialister stå for rekrutteringen.

Den branche jeres næste driftsleder søges til, er underordnet for os. Vi har mere end 30 års erfaring med rekruttering af ledere og har udarbejdet Executive Search, som er en specialiseret rekrutteringsproces til forskellige lederroller. Gennem årene har vi opbygget et stort nationalt – og internationalt netværk, som gør os i stand til at finde kandidater i mere end 60 forskellige lande på verdensplan. Vi lover derfor, at hvis den bedste kandidat ikke er i Danmark, så finder vi vedkommende i udlandet.

Med Executive Search får I:

  • Gennem samtaler med jer, sætter vi os ind i virksomhedens nuværende situation, konkrete behov og virksomhedskulturen. Denne forståelse giver os kravprofilen af den ønskede kandidat.
  • Screening af kandidater på markedet – både i vores løbende opdaterede talent pools og på det nationale – og internationale marked.
  • Vi laver målrettede annonceringer på vores egne – og andres digitale og sociale kanaler.
  • Vores rekrutteringsspecialister interviewer, møder og tester kandidaterne, hvilket afdækker kandidaternes ledelseskraft, kompetencer og personlighed.

Når vi har fundet de rette kandidater, bliver I præsenteret for dem. Herefter kan I vælge at overtage resten af udvælgelsesprocessen, men vi går også gerne skridtet videre og hjælper jer med sparring og rådgivning under interviews og med de efterfølgende forhandlinger.

Vi sætter en stor ære i at finde en driftsleder, som kan give værdi til jeres virksomhed fra sekundet vedkommende sætter foden inden for døren. Vi hjælper jer både før og under, men også efter, vi har rekrutteret den rette kandidat. Det gør vi ved at tage et par efterfølgende samtaler med jer og jeres nye leder for at sikre at samarbejdet fungerer optimalt for alle parter.

Med Adecco på sidelinjen kan du spare tid og ressourcer. Vi hjælper dig med at finde ’nålen i høstakken’ i form af den perfekte nye driftsleder. Lad os hjælpe dig med at rekruttere din næste leder. Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – vi ser frem til at høre fra dig!

Vælg brugerprofil