Spring menu over

Søger du en ejendomsadministrator til din forening eller virksomhed? Adecco har mange års erfaring med at rekruttere ejendomsadministrator og boligadministratorer til at administrere ejendomme for foreninger og virksomheder, så vi løser hurtigt og effektivt opgaven for dig. Derudover står vi for alt, der hedder jura, HR og administration. Slip for alt det besværlige – kontakt os i dag!

Her er fire gode grunde til at bruge Adecco:

  • Vi besøger din forening eller virksomhed for at afdække og forstå jeres behov
  • Vores jurister sørger for, at al lovgivning og alle overenskomster overholdes
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering

Vi kender alt til din branche, så ved at vælge Adecco får du en specialiseret samarbejdspartner, der forstår din branche fuldt ud og nemt kan sætte sig ind i dine ansættesesbehov.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi har den rette ejendomsadministrator parat

Adecco hjælper dig i mål med din nye ansættelse, uanset hvilke krav og ønsker du har til din kommende ejendomsadministrator og vi servicerer hele landet, så det betyder intet, om du holder til i Odense, Herning, Skive, København eller Næstved. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde en ejendomsadministrator eller boligadministrator til din forening eller virksomhed.

Vi har Danmarks største database med prækvalificerede kandidater, hvorfra vi har mulighed for at plukke en kvalificeret medarbejder til jer. Hvis den perfekte kandidat ikke findes i vores pulje, så bruger vi vores store nationale og internationale netværk til at fremskaffe de dygtigste kandidater til stillingen. Vi annoncer ligeledes målrettet på sociale medier samt egne og andres digitale kanaler.

Når vi finder din nye ejendomsadministrator, er vores Adecco Quality Map (AQM) med til at sikre dig, at vores processer er af højeste kvalitet. AQM betyder nemlig, at alle kandidater skal igennem de samme fastlagte processer, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet

ISO 9001-certificeringen betyder helt konkret at:

  • Alle kandidater hentet i udlandet har opholds- og arbejdstilladelse
  • Vi møder alle vores kandidater ansigt-til-ansigt
  • Vi tjekker alle vores kandidaters CV’er og referencer
  • Alle kandidater har en ren straffeattest

Som en del af opstartsprocessen besøger vores konsulenter din forening eller virksomhed for at afdække dit behov helt i dybden, således at vi finder frem til de rigtige kandidater til dig. Når din nye ejendomsadministrator er ansat, sørger vi desuden for at følge op løbende, så vi sikrer, at samarbejdet fungerer efter planen. Vores service er landsdækkende, så uanset placeringen af din arbejdsplads, dækker vores kontorer landet over dit område.

Kontakt os via formular.

Vælg brugerprofil