Spring menu over

Søger du en dygtig fabrikschef eller site manager til din virksomhed? Vi har mange års erfaring inden for rekruttering af fabrikschefer, site managers, produktionschefer og produktionsdirektører til fabrikker. Så vi står klar til at bruge vores indgående branchekendskab til at hjælpe jer med hurtigt og effektivt at finde den perfekte medarbejder. Ud over at vi rekrutterer din fabrikschef, så står vi også for alt, der hedder HR, løn, administration og jura.

Her får du fire gode grunde til at vælge Adecco:

 • Vi tilbyder kundeservice alle ugens dage frem til midnat
 • Vi stille høje krav til alle vores kandidater og tjekker deres CV’er og referencer
 • Vi besøger din virksomhed for at afdække dit behov, så du får de helt rigtige kandidater tilbudt
 • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet hele vejen igennem

Vi kender alt til din branche, så ved at vælge Adecco får du en specialiseret samarbejdspartner, der forstår din branche fuldt ud og nemt kan sætte sig ind i dine behov.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi finder din nye fabrikschef

Uanset hvilke krav og ønsker du har til din virksomheds nye fabrikschef eller site manager, så kan vi hjælpe dig med at få fat i de kandidater, som du har brug for. Vi har stor erfaring og mange års branchekendskab, der gør, at vi hurtigt og effektivt kan finde den eller de rette fabrikschefer til dig, som lever op til jeres behov og krav. Vælger du at samarbejde med os, så får du også en erfaren samarbejdspartner, som du kan sparre med, og som kan rådgive dig igennem hele processen.

Vi har altid stor fokus på at tiltrække de dygtigste og mest kompetente kandidater. Derfor har vi Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater bestående af de dygtigste kandidater. Vi stiller høje krav, men til gengæld tilbyder vi gode vilkår og udbetaler pension til alle vores vikarer – som et af de eneste bureauer i Danmark.

Hvis vi ikke finder det rette match til dine behov i vores eksisterende pulje, finder vi din nye fabrikschef gennem:

 • Annoncering på egne digitale kanaler
 • Annoncering på andres digitale kanaler, og
 • Målrettet annoncering på sociale medier.

Vi mange samarbejdspartnere fra både ind- og udland, så uanset dine behov, krav og ønsker, så er ingen opgave for besværlig, når vi skal finde de rigtige medarbejdere. Derudover er rekrutteringen af din nye fabrikschef eller site manager kvalitetssikret. Alle vores kandidater skal nemlig igennem den samme screeningproces, som skal være med til at sikre kvaliteten , til gavn for dig som virksomhed og for kandidaterne.

Vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, er bl.a. med til at sikre følgende:

 • Alle vores kandidater har arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet
 • Vores jobkonsulenter afholder ansigt-til-ansigt samtaler med alle kandidater
 • Alle kandidaters referencer og CV’er er tjekket op på
 • Alle kandidater har en ren straffeattest

Som en del af opstartsprocessen besøger vores konsulenter din virksomhed for at afdække dit behov helt i dybden, således at vi finder frem til de rigtige kandidater til dig. Når din nye fabrikschef er ansat, sørger vi desuden for at følge op løbende, så vi sikrer, at samarbejdet fungerer som forventet. Vores service er landsdækkende, så uanset placeringen af din arbejdsplads, dækker vores kontorer landet over dit område.

Med os som din sparringspartner slipper du for alt besværet. Alt du skal gøre er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil