Spring menu over

Søger du en kompetent gartner eller anlægsgartner – og har du svært ved at finde den helt rette medarbejder til stillingen? Så kan vi hjælpe dig! Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, og mange års erfaring inden for rekruttering af medarbejdere til gartnerier, planteskoler og virksomheder med produktion af eksempelvis frugt- og bæravl mv. Uanset om du har brug for en uddannet gartner eller anlægsgartner til et vikariat, en projektansættelse eller en fastansættelse, så klarer vi opgaven – hurtigt og ubesværet. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som er klar til at træde til med det samme.

Her er fire gode grunde til, at du skal vælge os som din partner:

  • Vi tilbyder kundeservice alle ugens dage frem til midnat
  • Vi stille høje krav til alle vores kandidater og tjekker deres CV’er og referencer
  • Vi besøger din virksomhed for at afdække dit behov, så du får de helt rigtige kandidater tilbudt
  • Vi giver dig mulighed for at planlægge og forudsige dit bemandingsbehov digitalt

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi finder nemt din nye gartner og anlægsgartner

Mange virksomheder finder det udfordrende at finde tid og ressourcer til at finde nye medarbejdere. Derfor kontakter de os og lader os om det besværlige. Vi sørger ikke blot for at finde den helt rigtige gartner eller anlægsgartner til jer – hvad enten det drejer sig om et vikariat, en projekt- eller fastansættelse – vi tilbyder ligeledes at stå for alt, der hedder HR, jura og administration. Så bliver det ikke meget nemmere!

Som medlem af Dansk Industri og Dansk Erhverv tilbyder vi en nemt at finde gartnere og anlægsgartnere til din arbejdsplads. Uanset om du mangler en eller flere medarbejdere, så kan vi med vores nationale og internationale netværk effektivt finde de medarbejdere, som du står og mangler. Når vi finder kandidater, sørger vi desuden for, at alle krav er opfyldt – også når arbejdskraften findes i udlandet. Med vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map (AQM), garanterer vi, at vores processer er af højeste kvalitet. AQM er nemlig med til at verificere en række fastlagte processer, der skal være med til at garantere den samme høje kvalitet hver gang, både for vores kunder og kandidater.

Helt konkret betyder det, at Adecco Quality Map sørger for:

  • At alle vores kandidater skal gennemgå den samme fastlagte proces
  • At vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt
  • At vi gennemtjekker alle vores kandidaters referencer og CV’er
  • At alle udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse

Vi er specialister inden for industri-, logistik- og produktionsbranchen og kan derfor let finde kompetente faglærte gartnere og anlægsgartnere til dig, uanset om du er på udkig efter en eller flere vikarer eller søger til fastansættelse.

Med vores nationale og internationale netværk, som går på tværs af 60 lande, har vi mulighed for at hente de stærkeste profiler med lige netop de kompetencer, som du efterspørger. Det gør det langt mere effektivt og giver oftest et bedre resultat, end hvis du selv skal søge medarbejderne. Derudover sparer du en masse tid og ressourcer, du kan bruge andetsteds.

Selv inden for de mest specifikke fagområder, hvor arbejdskraften kan være svær at finde, kan vi hjælpe dig med at finde de rette kandidater. Så søger du eksempelvis en gartner med speciale i anlægsteknik eller plejeteknik til slotshaver, golfbaner, kunstneriske udformninger eller andet, så finder vi personen.

Med Adecco på sidelinjen slipper du for alt besværet – vi står klar til at finde din næste gartner eller anlægsgartner. Alt, du skal gøre, er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil