Spring menu over

Klejnsmed søges? Så lad os hjælpe. Med mere end 30 års erfaring indenfor ansættelser har vi udviklet nogle nøje tilrettelagte rekrutteringsstrategier, som gør os i stand til at stille de bedste klejnsmede, pladesmede eller lignende til rådighed. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater. Og så tager vi os af alt, der har med overenskomster, SKAT, HR, jura, løn og administration at gøre.

Med os på sidelinjen får I:

 • Kompetente klejnsmede, hvad end der er tale om et vikariat, projekt- eller fastansættelse.
 • Kundeservice alle ugens dage
 • Tjek af CV’er, referencer og ren straffeattest
 • Vi er medlem af Dansk Industri og Dansk Byggeri

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde jeres næste klejnsmed

Når I indgår i et samarbejde med os, skal I ikke tænke over andet end at tage imod jeres nye klejnsmed. Vi står for alt det administrative – tiltrækning, udvælgelse, tjek af referencer og straffeattest, ansættelse og lønudbetaling. Dette kan være særdeles fordelagtigt, når en klejnsmed søges. Uanset om I står og har brug for en kvalificeret klejnsmed i et par uger, eller der er tale om en permanent bemandingsløsning til jeres virksomhed, så kan Adecco levere fleksibel arbejdskraft – til enhver tid. Og med kontorer i hele landet, kan vi hurtigt imødekomme jeres behov.

Som en af verdens største HR-partnere går vores internationale netværk på tværs af mere end 60 lande. Det giver os muligheden for at tiltrække de bedste profiler til jeres virksomhed – selv når I søger klejnsmede eller pladesmede med mere specifikke kompetencer.

At indgå i et samarbejde med os, har ligeledes den fordel, at I kan skalere arbejdsstyrken efter jeres behov. Har man f.eks. en måned, hvor der særligt travlt, kan man hurtigt få adgang til ekstra hænder og nedskalere igen, når arbejdsbyrden falder.

Når vi skal finde jeres klejnsmed, starter ved med at kigge i vores store pulje af prækvalificerede kandidater. Denne indeholder både faglærte og ufaglærte kandidater, som har erfaring med at fremstille både store og små konstruktioner i jern eller stål. Vi tiltrækker hele tiden nye kompetente kandidater til vores puljer, så vi har mulighed for lynhurtigt at dække akutte behov.

Vi stræber altid efter at tiltrække de dygtigste klejnsmede. Det gør vi ved at tilbyde gode vilkår, og ved at tilbyde pension til alle vores vikarer. Hvis vi ikke finder den helt rette klejnsmed i vores puljer, så finder vi jeres klejnsmed gennem målrettet annoncering eller gennem vores store internationale netværk.

Når I vælger Adecco som samarbejdspartner, så sørger vi for:

 • At tjekke uddannelsespapirer, CV og referencer
 • Registreringer og rapporteringer til SKAT
 • Sko, hjelm, arbejdstøj og andet sikkerhedsudstyr
 • Tæt opfølgning fra vores konsulenter – sikrer en god opstart og et fortsat godt samarbejde
 • Det fulde ansvar som arbejdsgiver

Og hvis I ønsker en international kandidat, så klarer vi også det besværlige som:

 • At oprette dansk CPR-nummer og bankkonto
 • At finde et sted at bo til jeres nye klejnsmed

Med os på sidelinjen er I sikret kompetente klejnsmede, hvad end der er tale om en vikar, projekt- eller fastansættelse. Vi giver jer muligheden for at justere efter udsving og behov og tager os af alt det besværlige og tidskrævende.

Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor - Vi står klar til at hjælpe jer!

Vælg brugerprofil