Spring menu over

Søger du en lagerchef til at varetage den daglige ledelse og drift af dit lager? Så kan vi hjælpe dig med at finde den kompetente medarbejder, du søger. Uanset dine behov sørger vi for at finde de kandidater, der passer til dig og din arbejdsplads. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater samt mange års erfaring inden for lager-, industri-, produktions- og logistikbranchen. Vi kan endvidere ofte dække dine ansættelsesbehov med kort varsel. Derudover sørger vi også for alt, hvad der hedder HR, jura, løn og administration, så du kan spare tid og ressourcer. Meget nemmere bliver det ikke!

Her får du fire gode grunde til at vælge Adecco som dit bureau:

  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet hele vejen igennem
  • Vi tilbyder kundeservice alle ugens dage frem til midnat
  • Vi stille høje krav til alle vores kandidater og tjekker deres CV’er og referencer
  • Vi besøger din virksomhed for at afdække dit behov, så du får de helt rigtige kandidater tilbudt

Vi har et stort branchekendskab, så ved at vælge Adecco får I en specialiseret samarbejdspartner, der forstår jeres branche fuldt ud og nemt kan sætte sig ind i jeres konkrete ansættelsesbehov.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Få den rette lagerchef ansat

Uanset hvilke krav og ønsker du har til din virksomheds nye lagerchef, så kan vi hjælpe dig med at få fat i de kandidater, som du har brug for. Vi har stor erfaring og mange års branchekendskab, der gør, at vi hurtigt og effektivt kan finde den lagerchef til jer, som lever op til jeres behov og krav. Vælger du at samarbejde med os, så får du også en erfaren samarbejdspartner, som du kan sparre med, og som kan rådgive dig igennem hele forløbet.

Vi har altid stor fokus på at tiltrække de dygtigste og mest kompetente kandidater. Derfor har vi Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater bestående af de dygtigste kandidater. Vi stiller høje krav, men til gengæld tilbyder vi gode vilkår og udbetaler pension til alle vores vikarer – som et af de eneste bureauer i Danmark.

Hvis vi ikke finder det rette match til dine behov i vores eksisterende pulje, finder vi din nye lagerchef gennem:

  • Annoncering på egne digitale kanaler
  • Annoncering på andres digitale kanaler, og
  • Målrettet annoncering på sociale medier.

Når vi finder din nye medarbejder, garanterer vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM), at kvaliteten er helt i top. AQM betyder, at vi følger en række faste processer, hvilket er med til at sikre høj kvalitet for både vores samarbejdspartnere og kandidater. For dig betyder det, at:

Alle vores udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse
Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt
Kandidaternes referencer er indhentet, og CV’er er gennemtjekket
Vores service er landsdækkende, så alt fra Aalborg, Viborg, København, Odense, Aarhus og Fredericia er dækket ind af vores kontorer landet over. Til større virksomheder tilbyder vi en Onsite Løsning, hvor I får tilknyttet jeres egen konsulent, der står for dag-til-dag dækning af jeres vikar- og/eller andre ansættelsesbehov.

Søger du derfor en kompetent lagerchef til dit lager, og har du lyst til at samarbejde med os, så kan du få et uforpligtende tilbud på din næste lagerchef ved at udfylde denne formular.

Vælg brugerprofil