Spring menu over

Søger du en eller flere lagermedarbejdere til plukning, pakning, forsendelse og registrering af varer i din virksomhed? Så kan vi hjælpe dig med at finde de kompetente medarbejdere, du søger. Uanset dine behov sørger vi for at finde de kandidater, der passer til dig og din arbejdsplads. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater samt mange års erfaring inden for lager-, industri-, produktions- og logistikbranchen. Vi kan endvidere ofte dække dine behov med kort varsel. Derudover sørger vi også for alt, hvad der hedder HR, jura, løn og administration, så du kan spare tid og ressourcer. Meget nemmere bliver det næppe!

Her er fire gode grunde til at bruge Adecco til at rekruttere din lagermedarbejder:

  • Vi besøger din virksomhed for at afdække og forstå jeres behov
  • Vores jurister sørger for, at al lovgivning og alle overenskomster overholdes
  • Vi har vores egen kvalitetssikringproces, Adecco Quality Map, hvilket er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering

Vi har et stort branchekendskab, så ved at vælge Adecco får I en specialiseret samarbejdspartner, der forstår jeres branche fuldt ud og nemt kan sætte sig ind i jeres konkrete ansættelsesbehov.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82 

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde din næste lagermedarbejder og få den bedste løsning

Med os som din samarbejdspartner er du sikret stabile lagermedarbejdere eller lagerassistenter, hvad enten du har brug for vikarer, skal ansætte til tidsbegrænsede projekter eller har brug for lagermedarbejdere til fastansættelse. Desuden tilbyder vi et partnerskab, hvor du vil have mulighed for at justere efter udsving og behov. Vi står klar til at imødekomme din virksomheds behov for personale, uanset hvad dit behov er.

Når vi søger efter din nye medarbejder, trækker vi på vores enorme netværk, såvel som vi anvender vores database med prækvalificerede medarbejdere. Databasen opdateres løbende med nye arbejdsivrige kandidater, da vi hele tiden tiltrækker nye kandidater gennem målrettet annoncering på sociale medier og gennem annoncering på diverse digitale platforme. Derudover sørger vi for at være synlige på relevante uddannelsesinstitutioner.

Vælger du os som din samarbejdspartner, sparer du derfor en masse tid og energi på selv at skulle få fat på kvalificerede lagermedarbejdere, som lever op til dine ansættelseskrav.

Dermed kan du fokusere på det, du gør bedst. Overlad trygt al besværet til Adecco! Vi har kontorer over hele landet og tilbyder landsdækkende service.

Vi har tilmed lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM). Den skal sikre, at vi gennemgår alle vores processer korrekt – hver gang. Og at kvaliteten er i top, når vi ansætter en ny lagermedarbejder til dig – til gavn for dig og din nye medarbejder.

Helt konkret betyder det bl.a. følgende for dig:

  • Alle vores kandidater gennemgår den samme evalueringsproces
  • Vi møder alle vores kandidater ansigt-til-ansigt
  • Vi gennemtjekker alle vores kandidaters CV’er og referencer
  • Alle udenlandske kandidater har opholds- og arbejdstilladelse

Når stabile og kompetente lagermedarbejdere søges til din arbejdsplads, og du samtidig har brug for en erfaren samarbejdspartner, som kender branchen ud og ind, så kontakt os. Vi finder den rette person, som lever op til dine krav. Få et uforpligtende tilbud på vores service ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil