Spring menu over

Søger du en chauffør eller lastbilchauffør til din virksomhed? Så lad os hjælpe dig med at finde de bedste kandidater inden for branchen. Med vores store branchekendskab samt Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig med at finde de rigtige kandidater til din virksomhed. Uanset om du har brug for en eller flere medarbejdere, så kan vi som regel med kort varsel dække dit akutte ansættelsesbehov. Når vi rekrutterer din nye chauffør eller lastbilchauffør, sørger vi for at finde de kandidater, der passer bedst til jeres behov – og så sørger vi også for alt, der hedder HR, løn, administration og jura.

Her får du fire gode grunde til at vælge Adecco som din samarbejdspartner:

  • Vi tilbyder akut vikardækning fra dag-til-dag
  • Vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Erhverv og Dansk Industri
  • Vi tager os af registreringer og rapporteringer til SKAT
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet hele vejen igennem

Vi kender alt til din branche, så ved at vælge Adecco får du en specialiseret samarbejdspartner, der forstår din branche fuldt ud og nemt kan sætte sig ind i dine ansættelsesbehov.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde en chauffør, lastbilchauffør eller truckfører til dig

Mange virksomheder finder det udfordrende at finde tid og ressourcer til at finde chauffør, lastbilchauffør eller truckfører. Derfor kontakter de os og lader os om det besværlige. Vi sørger ikke blot for den rette kandidat – vi tilbyder ligeledes at stå for alt, der hedder HR, jura og administration. Så bliver det ikke meget nemmere!

Vi trækker på vores enorme netværk, såvel som vi anvender vores database med prækvalificerede medarbejdere. Databasen opdateres løbende med nye arbejdsivrige kandidater, da vi hele tiden tiltrækker nye kandidater gennem målrettet annoncering på sociale medier og gennem annoncering på diverse digitale platforme.

Vælger du os som din partner, sparer du derfor en masse tid og energi, fordi du ikke selv skal ud og lede efter stabile chauffører, som lever op til dine ansættelseskrav. Dermed kan du fokusere på det, du gør bedst. Overlad trygt al besværet til Adecco! Vi har kontorer over hele landet og tilbyder landsdækkende service.

Vi har lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM), hvilket er din sikring for, at vores kvaliteten af vores processer er i top. Hver gang vi hjælper vores kunder, følger vi fastlagte processer til gavn for jer som virksomhed og for kandidaten. AQM betyder eksempelvis, at:

  • Vi møder alle vores kandidater ansigt-til-ansigt
  • Alle udenlandske kandidater har opholds- og arbejdstilladelse
  • Vi tjekker alle vores kandidaters CV’er og referencer
  • Alle kandidater har ren straffeattest

For at sætte os ind i jeres konkrete behov og ønsker indleder vi samarbejdet med jer med, at vi besøger jeres virksomhed. Dette skal være med til at sikre, at vi finder den helt rigtige chauffør til jer. Når jeres medarbejder er ansat, sørger vi endvidere for løbende at følge op, så vi sikrer det gode samarbejde. Vi hjælper jer således før, under og efter kandidaten er ansat– uanset om I søger en chauffør til et vikariat, en projektstilling eller en fastansættelse.

Står I og søger en stabil chauffør til jeres virksomhed, så tør ikke et sekund med at indhente et tilbud ved at udfylde vores formular.

Vælg brugerprofil