Spring menu over

Lad os rekruttere en erfaren mekaniker med de rette kompetencer - Lad os tage stå for alt det besværlige. Vi hjælper dig igennem hele processen, når en mekaniker søges – både før, under og efter. Vi står også for jura, HR og løn. Vi sørger for, at alle krav er opfyldt, så du kan bruge tiden på at fokusere på det du er bedst til. Vi tilbyder:

 • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat
 • Tjek af referencer og ren straffeattest
 • Alle registreringer og rapporter til SKAT
 • Du får en specialist på området tilknyttet

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvordan kan vi hjælpe dig med at finde din næste mekaniker?

Vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Industri og Dansk Erhverv. Vi har stor erfaring og branchekendskab, så vi hurtigt, nemt og sikkert kan hjælpe dig med at finde din næste mekaniker. Vi har arbejdskraft indenfor alle grene af industri, produktion, bygge og anlæg i alle landsdele. Vores store branchekendskab giver dig mulighed for at slappe af, læne dig tilbage og lade os om alt det besværlige. Mens vi finder lige præcis den mekaniker du mangler, kan du koncentrere dig om det du er god til og som styrker din forretning.

Vi, og kandidaten vi finder til dig, matcher dine behov. Samtidig kan vi med Danmarks største pulje af prækvalificerede, kompetente kandidater sikrer din næste mekaniker. Med Adecco som samarbejdspartner får du samtidig følgende fordele:

 • Vi besøger din virksomhed for at sikre, at du får den helt rigtige mekaniker
 • Vi tjekker op på både CV og referencer
 • Holder fokus og sætter høje krav til vores kandidater
 • Registrering og rapportering til SKAT
 • Vores interne jurister garanterer, at lovgivning og overenskomster overholdes
 • Vi bærer det fulde ansvar som arbejdsgiver
 • Og så får I en tæt opfølgning fra vores konsulenter. Det sikrer en god opstart og et fortsat godt samarbejde

Vi har tilmed lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map – for at sikre, at vi leverer samme høje kvalitet, hver gang. Det betyder, at du har garanti for, at alle kandidaters referencer bliver tjekket, og at vi har haft din kommende mekaniker til samtale inden kandidaten bliver sendt ud i jeres virksomhed. Vi har fokus på at leve op til alle krav og forventninger, når vi skal hjælpe dig med at løse din personalemangel.

Vi kan finde det rigtige match, uanset hvilken ansættelsestype mekanikeren søges til – vikar, projekt- og fastansættelse. Vi er stærkt og bredt repræsenteret i alle landsdele – lige fra København til Esbjerg og fra Aalborg til Sønderborg.

Vores brede netværk, store database af engagerede vikarer og branchekendskab gør os i stand til at finde en løsning til dig, når du søger en mekaniker eller lignende. Det gælder også, hvis du søger efter specifikke kompetencer hos din næste medarbejder.

Lad os være din samarbejdspartner og medspiller, næste gang en mekaniker søges. Du slipper for det besværlige, og vi sørger for at finde jeres næste mekaniker.
Alt du skal gøre er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil