Spring menu over

Har du svært ved at finde faglærte montører til enten vvs, gas eller byggemontage? Vi kan hjælpe med at finde kompetente montører fra både ind- og udland, næste gang en montør søges til din virksomhed. Vi sørger for, at alle krav er opfyldt, samtidig med at vi står for alt der hedder HR, jura, løn og administration. Så kan du fokusere på det, der din virksomheds kernekompetencer. Vi er specialister i bygge og anlæg og er din genvej til montører og andet byggeteknisk personel.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco som din samarbejdspartner:

 • Vi er medlem af Dansk Byggeri
 • Vi tjekker altid CV og referencer
 • Vi står for registreringer og rapporteringer til SKAT
 • Vi sørger for dansk CPR-nummer og bankkonto

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi finder din næste montør

Vi er medlem af Dansk Erhverv, Dansk Byggeri og Dansk Industri. Vi kan håndtere opgaven – uanset om du søger en enkelt eller flere montører med forskellige kompetencer. Samtidig servicerer vi alle dele af branchen, og vi kan derfor dække alle dine personalemangler.

Adecco finder montører og anden faglært arbejdskraft til din produktion. Vi servicerer alle grene af produktion og anlæg i hele landet. Vores store nationale og internationale netværk gør os i stand til at finde de medarbejdere du mangler – både ind- og udland. Vi sørger for, at alle krav er opfyldt – selv når arbejdskraften findes udenlands:

 • Vi hjælper med at oprette dansk CPR-nummer og bankkonto
 • Vi tjekker uddannelsespapirer, CV og referencer
 • Assisterer med at finde et sted at bo til dine nye medarbejdere
 • Vi står for registreringer og rapporteringer til SKAT
 • Tilbyder sko, hjelm, arbejdstøj og andet sikkerhedsudstyr
 • Tæt opfølgning fra vores konsulenter sikrer en god opstart og et fortsat godt samarbejde
 • Derudover er det os, der står med det fulde ansvar som arbejdsgiver

Vi er rigt repræsenteret i alle landsdele og har kontorer i hele landet. Om du mangler montører i Hillerød, Esbjerg, Aalborg, København, Sønderborg eller et helt sjette sted, står vi klar til at hjælpe dig.

Som en del af Adecco får du tildelt en lokal kontaktperson, som:

 • Er til stede første dag, hvilket sikrer en god opstart
 • Har de relevante sprogkundskaber, hvis det skulle være nødvendigt (eks. Polsk eller engelsk)
 • Holder opfølgende samtaler, der sikrer et fortsat godt samarbejde
 • Altid står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller andet

Du kan endvidere skalere arbejdsstyrken efter dine behov. Så undgår du flaskehalse og kan fokusere 100 procent på at få produktionen til at køre så gnidningsfrit som muligt.

Som verdens største HR-partner går vores internationale netværk på tværs af mere end 60 lande. Det giver os muligheden for at trække de bedste profiler til din virksomhed – selv når du søger montører med mere specifikke kompetencer. Derudover har vi Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, der gør processen mere effektiv, end hvis du selv skulle sidde med besværet. Dertil får du sparring med vores dygtige konsulenter, der har et stort branchekendskab og kan hjælpe dig med at optimere alle processer – og så står vi for alt, der hedder overenskomster og administration.

Vores telefoner er åbne alle ugens dage frem til midnat. Vi kan dække alle dine behov for medarbejdere og montører. Selv montører inden for de mest specifikke fagområder kan vi skaffe – så kan du koncentrere dig om det du er bedst til.

Med Adecco på sidelinjen slipper du for alt besværet, næste gang en montør søges – vi står klar til at finde den rette nye medarbejder. Alt du skal gøre er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil