Spring menu over

Søger du en procesoperatør til din virksomhed? Så lad os hjælpe dig med at finde de bedste kandidater inden for branchen. Adecco har mange års erfaring med at rekruttere procesoperatører, industrioperatører og driftsoperatører til logistik- og industribranchen, så vi løser opgaven for dig. Derudover står vi for alt, der hedder jura, HR og administration. Vi lader dig med andre ord slippe for alt det besværlige!

Her er fire gode grunde til at vælge os som din samarbejdspartner:

  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vi sikrer din konkurrenceevne ved at skaffe dig de bedste kandidater til din virksomhed
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet - hver gang
  • Vi er specialister i kandidater til logistik- og industribranchen, og derfor ved vi, hvad der er vigtigt, når man ansætter til netop din branche.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde den procesoperatør du søger – så kan du fokusere på dine kernekompetencer

Adecco hjælper dig i mål med din nyansættelse, uanset hvilke krav og ønsker du har til din kommende procesoperatør. Vi tilbyder både vikariater, projekt- og fastansættelse og servicerer hele landet, så det betyder intet, om du holder til i København, Skive, Assens eller Vordingborg. Vi står klar til at hjælpe dig med din procesoperatør til din virksomhed.

Vi har altid stor fokus på at tiltrække de dygtigste og mest kompetente kandidater. Derfor har vi Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater bestående af de dygtigste kandidater. Vi stiller høje krav, men til gengæld tilbyder vi gode vilkår og udbetaler pension til alle vores vikarer – som et af de eneste Hr-bureauer i Danmark.

Hvis vi ikke finder det rette match til dine behov i vores eksisterende pulje, finder vi din nye procesoperatør gennem:

  • Annoncering på egne digitale kanaler
  • Annoncering på andres digitale kanaler, og
  • Målrettet annoncering på sociale medier.

For at sikre, at vi leverer samme høje kvalitet – hvad gang – har vi valgt at lave vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map. Det er kort sagt en række processer, der er med til at sikre dig, at vores forløb er af højeste kvalitet, når vi skal finde din procesoperatør. Helt konkret betyder Adecco Quality Map, at vi følger en række fastlagte processer, hver gang vi løser en opgave for en samarbejdspartner. For dig betyder det fx, at:

  • Vi gennemtjekker alle kandidaters CV’er og referencer
  • Vi interviewer alle vores kandidater ansigt-til-ansigt
  • Alle kandidater har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet

Når du vælger at samarbejde med os, får du indledningsvist besøg på din arbejdsplads af vores konsulenter, som vil afdække dine krav og behov til den nye procesoperatør. På den måde sikrer vi, at du får de rigtige kandidater tilbudt, og at din nye medarbejder kan gå ind og gøre en forskel fra dag et.

Løbende kommer vi desuden til at holde opfølgende samtaler med jer og jeres procesoperatør, så vi er sikre på, at samarbejdet fungerer optimalt. Vi hjælper jer således før, under og efter ansættelsen – uanset om I søger en medarbejder til et vikariat, en projektstilling eller en fastansættelse.

Læn dig tilbage, og lad os klare alt det besværlige. Du skal blot udfylde formularen.

Vælg brugerprofil