Spring menu over

Står din virksomhed og skal rekruttere en rejsemontør? Lad os hjælpe dig! Vi tilbyder at stå for alt jura, HR og administration. Adecco er bl.a. er specialiseret i løsninger til industri- og produktionsbranchen. Vores ekspertise betyder, at vi hurtigt hjælper virksomheder med at finde rejsemontører – både som vikariater, projekt- og fastansættelser.

Fire gode grunde til at bruge Adecco som din HR-partner:

  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi står for at overholde alle overenskomster
  • Vi kommer ud til din virksomhed for bedre at kunne forstå jeres ønsker og behov
  • Du får adgang til de bedste kandidater, fordi vi tiltrækker og fastholder de dygtigste ved at tilbyde gode vilkår og pensionsordninger

Vi har et stort branchekendskab, så ved at vælge Adecco får I en specialiseret samarbejdspartner, der forstår jeres branche fuldt ud og nemt kan sætte sig ind i jeres konkrete behov.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi står for alt det besværlige og skaffer hurtigt din næste rejsemontør

Det kan være ressourcekrævende at finde en rejsemontør. Derfor tilbyder vi at stå for det hele – screening, HR, jura og administration. Så kan I koncentrere jer om jeres virksomheds kernekompetencer. Vi har kontorer over hele Danmark og servicerer lige fra København til Køge og fra Aarhus til Herning. Så uanset hvor i landet, I befinder jer, så finder vi den rejsemontør, I står og mangler.

Adecco har altid stor fokus på at tiltrække de bedste, mest kompetente rejsemontører til vores samarbejdspartnere. Det gør vi ved at tilbyde vores kandidater gode vilkår. Som en af de eneste vikarbureauer i landet udbetaler vi fx pension til vores rejsemontører og andre kandidater. Dette er en af grundene til, at vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, hvorfra vi nemt kan finde en ny rejsemontør til dig.

Hvis vi ikke finder det rette match til dine behov i vores eksisterende pulje, finder vi din nye rejsemontør gennem:

  • Annoncering på egne digitale kanaler
  • Annoncering på andres digitale kanaler, og
  • Målrettet annoncering på sociale medier.

For altid at kunne sikre den samme høje kvalitet, har vi lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map. Rent praktisk betyder det, at vi gennemgår en række fastlagte processer, hver gang vi hjælper en virksomhed. Det er med til at sikre høj kvalitet for både vores samarbejdspartnere og kandidater.

Adecco Quality Map betyder eksempelvis, at:

  • Vores konsulenter tjekker op på kandidaternes CV og referencer
  • Alle kandidater har været til en samtale
  • Alle udenlandske kandidater har opholds- og arbejdstilladelse

For at vi kan finde den helt rigtige rejsemontør til jeres kontor, indleder vi samarbejdet med jer med at besøge jeres virksomhed. Dette er en vigtig del af vores proces, da din næste rejsemontør ikke kun skal opfylde de krav, du har til kandidatens faglige kompetencer – kandidaten skal også passe godt ind i din virksomhed. Vi ønsker nemlig, at jeres nye rejsemontør kan tilføre værdi til din virksomhed fra første dag. Vi vil løbende holde opfølgende samtaler med jer og medarbejderen for at sikre et fortsat godt samarbejde. Adecco er der nemlig for jer både før, under og efter forløbet.

Med Adecco som samarbejdspartner sparer I tid og ressourcer, så læn dig tilbage, og lad os klare alt det besværlige. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad I søger ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil