Spring menu over

Leder din virksomhed eller organisation efter en servicetekniker? Så lad os hjælpe dig med at finde de bedste kandidater inden for branchen. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater samt mange års erfaring inden for industri-, logistik- og produktionsbranchen. Derfor kan vi hurtigt og ubesværet dække dine ansættelsesbehov. Vi står også for HR, jura, løn og administration, så du slipper for besværet og i stedet kan fokusere på det, du er bedst til.

Her får du fire gode grunde til at vælge Adecco:

  • Vi besøger din virksomhed for at afdække og forstå jeres behov
  • Vi sørger for, at al lovgivning og alle overenskomster overholdes
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Servicetekniker søges

Vores stærke branchekendskab og erfaring inden for serviceteknikere betyder, at du trygt kan overlade opgaven til os. Vi tilbyder desuden at stå for alt, der hedder administration, HR og jura, så du kan fokusere på det, du er bedst til. Vores pulje med faglærte og ufaglærte kandidater bliver opdateret hele tiden, så uanset dine behov kan vi let og hurtigt hjælpe dig og din arbejdsplads med at finde den helt rigtige servicetekniker.

Vælger du at samarbejde med os, vil du hurtigt bemærke, at vi prioriterer relationen til vores samarbejdspartnere højt. Vi mener, at et godt samarbejde bygger på en åben og ærlig dialog, og derfor sørger vi også for at besøge din organisation for at lære mere om, hvordan vi bedst muligt kan dække jeres behov og krav til den nye servicetekniker. Med os i ryggen kan du desuden nyde godt af vores indsigt i branchens særlige betingelser. Det kan eksempelvis være nyttigt i forbindelse med vurderingen og udvælgelsen af jeres nye servicetekniker.

Som medlem af Dansk Industri og Dansk Erhverv tilbyder vi rekruttering af serviceteknikere til din arbejdsplads. Uanset om du mangler en eller flere medarbejdere, så kan vi med vores nationale og internationale netværk effektivt finde de medarbejdere, som du står og mangler. Når vi screener medarbejdere, sørger vi desuden for, at alle krav er opfyldt – også når arbejdskraften findes i udlandet.

Vi har tilmed lavet vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, der skal sikre, at du får samme høje kvalitet – altid! Vi gennemgår en række nøje fastlagte processer og det betyder blandt andet, at:

  • Vi indhenter alle kandidaters referencer og tjekker op på deres CV
  • Vores konsulenter har haft ansigt-til-ansigt-samtaler med alle kandidater
  • Udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse

Vi har et mål om, at din nye servicetekniker kan tilføre værdi til din virksomhed fra første arbejdsdag. Vi hjælper jer dog ikke kun før og under processen, men også efter. Således afholder vi løbende opfølgende samtaler med jer og jeres servicetekniker for at sikre, at samarbejdet fungerer optimalt.

Med os på sidelinjen finder du hurtigt og effektivt din nye medarbejder – til både fastansættelse og dag-til-dag vikardækning. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil