Spring menu over

Hvis du står og mangler en teknisk assistent, så kan vi hjælpe dig. Vi tager os af alt det besværlige såsom HR, jura og administration. Det giver dig tid til at fokusere på det, der giver din virksomhed værdi. Vi kan ubesværet og hurtigt dække jeres behov for en teknisk assistent – i både store og små opgaver: Vikariater, projekt- og fastansættelser.

 • Vi tager først og fremmest ud til din virksomhed for bedre at kunne forstå jeres behov og ønsker
 • Vi står for at overholde alle overenskomster
 • Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater giver dag-til-dag vikardækning
 • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, garanterer høj kvalitet – hver gang
 • Pensionsordninger, gode vilkår og fokus på målrettet annoncering tiltrækker de bedste kandidater

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Teknisk assistent søges?

Vi finder hurtigt din næste tekniske assistent, og så står vi for alt det besværlige – såsom HR, jura og administration. Vores kontorer og service dækker hele landet, både vikariater, projekt- og fastansættelser.

Med Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater kan vi ubesværet finde din næste tekniske assistent, servicemedarbejder eller lignende. Hvis det rigtige match ikke findes i vores store pulje, søger vi videre til den helt rigtige tekniske assistent er fundet. Vi tror på, at de mest engagerede og kompetente medarbejdere tiltrækkes og fastholdes, når de behandles godt. Det er blandt andet derfor, at vi altid overholder alle overenskomster, og som et af de eneste vikarbureauer udbetaler vi pension til alle vores vikarer.

Når vi skal søge nye kandidater til de stillinger, du mangler at få besat på dit kontor, så mener vi, at det er vigtigt at være til stede, der hvor kandidaterne er. Det er netop også derfor, at vi:

 • Annoncerer via egne og andres digitale kanaler
 • Annoncerer på sociale medier, og
 • Er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, giver dig vished om, at du får samme høje kvalitet – hver gang. Helt nøjagtigt betyder det, at vi gennemgår en række processer, som kvalitetssikrer vores service for jeres virksomhed og jeres kommende tekniske assistent.

 • Vi har haft ansigt-til-ansigt samtaler med alle kandidater
 • Alle kandidater har ren straffeattest
 • Og så indhenter vi referencer og tjekker op på kandidaternes CV’er
 • Vi sørger for, at alle udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse

Indledningsvist kommer vi ud til din virksomhed for at afdække jeres behov. Dette er en vigtig del af vores proces, da din næste tekniske assistent ikke kun skal opfylde de krav, du har til kandidatens kompetencer – men kandidaten skal også matche din virksomhed. Vi har som mål, at den tekniske assistent kan give værdi i jeres virksomhed allerede fra første dag. For at sikre et fremtidig godt samarbejde holder vi opfølgende samtaler med jer og med jeres nye tekniske assistent. Så uanset om I mangler en vikar eller en fastansat teknisk assistent, står vi klar til at hjælpe jer igennem hele processen – både før, under og efter.

Med Adecco som samarbejdspartner slipper du for det besværlige, og I kan koncentrere jer om det, der er jeres virksomheds kernekompetencer. Få et uforpligtende tilbud på din næste tekniske assistent ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil