Spring menu over

Søger din virksomhed en dygtig teknisk chef? Lad Adecco klare opgaven! Vi har mange års erfaring med medarbejdere inden for industri-, logistik- og produktionsbranchen, så overlad trygt opgaven til os. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, så vi løser opgaven hurtigt og effektivt, uanset hvor stor eller lille opgaven er. Vi sørger desuden også for alt, der hedder HR, jura og administration, så du sparer tid og ressourcer i processen.

Ved at vælge os som din samarbejdspartner får du:

  • Akut dag-til-dag vikardækning
  • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat
  • Besøg af vores konsulenter, som vil afdække jeres ansættelsesbehov grundigt
  • Høj kvalitet gennem vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, – hver gang

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvorfor skal du vælge os til at finde din næste tekniske chef?

Adecco hjælper dig uanset hvilke krav og ønsker du har til din kommende tekniske chef, og uanset om du søger til vikariater, projektansættelse eller fastansættelse. Vores internationale netværk giver os muligheden for at rekruttere en kompetent teknisk chef fra udlandet, såfremt det bliver nødvendigt for at dække dine ansættelsesbehov. Vi har kontorer over hele landet og servicerer lige fra København til Aarhus og fra Aalborg til Holbæk. Så uanset hvor i landet, I holder til, så finder vi den tekniske chef, I har brug for.

Vi har på alle tidspunkter stor fokus på at tiltrække de dygtigste og mest kompetente kandidater. Derfor har vi Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater bestående af de dygtigste kandidater. Vi stiller høje krav, men til gengæld tilbyder vi gode vilkår og udbetaler pension til alle vores vikarer

Som medlem af Dansk Industri og Dansk Erhverv tilbyder vi tekniske medarbejdere til din arbejdsplads. Uanset om du mangler en eller flere medarbejdere, så kan vi med vores nationale og internationale netværk effektivt finde de medarbejdere, som du står og mangler. Vi sørger for alle krav er opfyldt – også når arbejdskraften findes i udlandet. Med vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, garanterer vi, at vores processen er af højeste kvalitet. Adecco Quality Map er nemlig med til at verificere en række fastlagte processer, der skal være med til at garantere den samme høje kvalitet hver gang, både for vores kunder og kandidater.

Helt konkret betyder det, at Adecco Quality Map sørger for følgende:

  • Alle vores kandidater skal gennemgå den samme fastlagte proces
  • Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt
  • Vi gennemtjekker alle vores kandidaters referencer og CV’er
  • Vi sørger for, at alle udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse

Vi er specialister inden for industri-, logistik- og produktionsbranchen og kan derfor let finde en kompetent teknisk chef til dig, uanset om du er på udkig efter en vikar eller søger til fastansættelse.

For at sætte os ind i jeres konkrete behov og ønsker indleder vi samarbejdet med jer med, at vi besøger jeres virksomhed. Dette skal være med til at sikre, at vi finder den helt rigtige tekniske chef til jer, der ikke blot matcher jeres kompetenceønsker, men også passer ind i jeres unikke kultur på arbejdspladsen. Dette er vigtigt for, at vi kan indfri vores mål om, at jeres nye chef tilfører værdi fra allerførste dag. Når jeres medarbejder er ansat, sørger vi endvidere for løbende at følge op, så vi sikrer det gode samarbejde. Vi hjælper jer således før, under og efter.

Står I og søger en kompetent teknisk chef til jeres virksomhed, så tør ikke et sekund med at indhenter et tilbud ved at udfylde vores formular.

Vælg brugerprofil