Spring menu over

Står I og mangler en CEO, CFO, HR-Chef, regnskabschef, eller lignende? Med interim management kan vi afdække jeres akutte behov, så der ikke skal gå flere måneder før en så vigtig position bliver dækket. Derfor arbejder vi løbende på at opdatere vores allerede udførlige talent pools. Det betyder, at vi har din interim manager parat inden I tager kontakt til os – og kan ofte præsentere jer for erfarne kandidater med de kompetencer, I efterspørger inden for 7 dage. Som interim bureau står vi for alt det besværlige: Ansættelse, løn, HR, jura, pension, administration, mv.

Vi tilbyder med vores interim management:

 • Akut ansættelse af erfarne ledere og specialister til midlertidige ansættelser
 • Administration af løn, lovgivning og fratrædelse
 • I har mulighed for at forlænge perioden med kandidaten, hvis behovet opstår
 • Vi finder en anden manager til jer, hvis samarbejdet ikke fungerer

Hvis I også skal bruge hjælp til at finde en specialist, en leder eller en direktør til fastansættelse, tilbyder vi også Executive Search.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 87

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Interim management til de fleste lederstillinger

Vores interim management service starter allerede før I får behovet. Løbende opdaterer vi vores Talent Pools med kvalificerede kandidater, der har erfaring og kompetencer inden for en lang række forskellige leder- og specialiststillinger.

At bruge netop en interim management løsning er ofte den bedste løsning, når I søger at få besat profiler med tungere kompetencer. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Branchen I opererer i, er os underordnet. Vi har tidligere erfaring med de fleste brancher og alle virksomhedsstørrelser. Vi kan eksempelvis finde følgende typer kandidater:

 • Salgsdirektør - Salgsleder
 • CEO – administrerende direktør
 • CMO – Marketingchef
 • CFO - Regnskabschef
 • CCO – Salg og marketingchef
 • HR-direktør – HR-Manager
 • Logistikchef

Mangler du en af ovenstående titler - eller noget lignende?

Vi præsenterer jer for erfarne kandidater gennem vores interim management, der har de kompetencer og den erfaring, I efterspørger. Vores interim managers har stor erfaring med at træde i nye organisationer og varetage opgaven i den ønskede periode. Det betyder samtidig, at I får en tung profil, der kan skabe værdi allerede fra første dag.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig til en snak om jeres behov og et helt uforpligtende tilbud.

 

Hvilke fordele får du ved interim management?

Tunge C-level profiler og specialister kan være svære at finde. Især når der er tale om kortere og mellemlange ansættelser. Udbuddet er småt – efterspørgslen er stor. Vores interim management service sikrer jer, at I hurtigt og smertefrit bliver forbundet med den rigtige profil.

Med 30 års erfaring, gennemarbejdede processer og et stort nationalt og internationalt netværk, finder vi med garanti en kandidat, som kan skabe værdi fra dag ét. I slipper også for alt det besværlige: screeningsproces, Interviews, tests – Det varetager vi allerede inden vi præsenterer kandidaterne for jer. Efterfølgende sørger vi også for, at samarbejdet og matchet mellem jer og jeres nye leder er som det skal være. Vi følger op og evaluerer på forløbet – så sikrer vi, at det ikke kun går godt én dag, men i hele perioden.

Som en del af The Adecco Group kan vi trække på vores internationale netværk, der strækker sig over 60 lande. Er den bedste kandidat ikke i Danmark, finder vi rette vedkommende ude for Danmarks grænser. Vi har den erfaring, det netværk og den indsigt i mennesker, markeder og muligheder, der sikrer jer et professionel samarbejde med det optimale resultat.

 

Vores Interim management proces

Når jeres behov opstår mere eller mindre akut, er vores interim management klar til at træde til med det samme. Det går faktisk så hurtigt, at i allerede inden for syv dage bliver præsenteret for op mod tre kandidater, der opfylder jeres krav og behov.

Processen for vores interim management er:

Dialog: Vi besøger jeres virksomhed og i fællesskab finder vi de kvalifikationer, som jeres interim leder skal have. Fastlæggelse af kravprofil.

Screening: Vi screener vores egen interim Talent Pool og vores eksterne netværk for de kandidater, som matcher kravprofilen.

Interview: Vi interviewer relevante kandidater og udvælger 2-3 for jer.

Præsentation: Vi præsenterer jer for udvalgte kandidater samt referencer, så vi kan dokumentere kandidatens kompetencer og erfaring.

Tiltrædelse: Senest 7 dage efter første dialog kan jeres interim manager starte hos jer. Løn, kontrakt, HR og administration håndterer vi.

Opfølgning og evaluering: Vi følger løbende op på samarbejdet og sikrer, at vi har skabt det rigtige match mellem jer og jeres interim manager.

Færdig: Alt efter jeres ønsket periode, står vi også for opsigelsen af jeres manager.

 

Skal vi afdække jeres akutte behov i dag?

Med Adecco med på sidelinjen, er I garanteret kvalificerede managers, som nemt og hurtigt kan udfylde den tomme stol. Vi skaber værdi allerede fra dag ét og vi er fleksible i forhold til periodebehov og omstruktureringer.

Det eneste I skal gøre, er at udfylde formularen eller ring til os.

Vælg brugerprofil