Spring menu over

Står du og søger en it-konsulent? Vi rekrutterer en it-konsulent til dig. Vi er specialister i it-specialister til stillinger som it-konsulent, webprogrammør og webudvikler – til vikariater samt projekt- og fastansættelser. Uanset hvor mange it-konsulenter I har brug for, så sørger vi for at dække jeres behov hurtigt og effektivt. Samtidig betyder et samarbejde med os, at:

 • Vi indleder samarbejdet med at besøge jeres virksomhed for at forstå jeres behov helt i dybden
 • Du er sikker på, at alle overenskomster overholdes
 • Du får adgang til de bedste kandidater, fordi vi tiltrækker og fastholder de bedste gennem målrettet annoncering og ved at tilbyde gode vilkår og pensionsordninger
 • Du er sikret høj kvalitet hver gang gennem vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map

Vi er specialiseret i jeres branche og arbejdsvilkår, og når vi kombinerer denne viden med en indsigt i jeres unikke behov, er vi i stand til at finde den perfekte it-konsulent, webprogrammør eller webudvikler til jer.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 83

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi rekrutterer en it-konsulent til dig

Det kan være svært at finde ressourcerne og tiden til at rekruttere den helt rette it-medarbejder. Og HR, jura og administration er ligeledes tidskrævende. Vi tilbyder at stå for det hele, så I kan koncentrere jer om jeres virksomheds kernekompetencer. Vi har kontorer over hele Danmark og servicerer lige fra Aalborg til Odense og fra København til Fredericia. Så uanset hvor i landet, I befinder jer, så finder vi den eller de it-konsulenter, I står og mangler.

Vi har stor fokus på at tiltrække de bedste, mest kompetencer og engagerede kandidater. Det gør vi ved at tilbyde vores kandidater gode vilkår. Som en af de eneste vikarbureauer i landet udbetaler vi fx pension til vores it-konsulenter og andre kandidater. Dette er en af grundene til, at vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater.

Men vi arbejder også fokuseret på at tiltrække nye it-konsulenter, webprogrammører og webudviklere samt andre kandidater. Overordnet set handler det om at være synlig, der hvor kandidaterne er. Vi gør dette ved at:

 • Annoncere på andres og egne digitale kanaler.
 • Annoncere på sociale medier.
 • Være til stede på relevante uddannelsesinstitutioner.

Vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM), sikrer jer samme høje kvalitet hver gang. AQM betyder helt nøjagtigt, at vi gennemgår en række fastlagte processer, som kvalitetssikrer vores service for jeres virksomhed og jeres kommende it-konsulent. Blandt andet betyder det, at:

 • Vi har haft ansigt-til-ansigt samtaler med alle kandidater
 • Vi sørger for, at alle vores kandidater har arbejds- og opholdstilladelse
 • Alle kandidater har ren straffeattest
 • Vi indhenter referencer og tjekker op på kandidaternes CV’er

Til at starte med kommer vi på besøg hos jeres virksomhed for at afdække jeres konkrete behov. Dette er en vigtig del af vores proces, da din næste it-konsulent ikke kun skal opfylde de krav, du har til kandidatens faglige kompetencer – kandidaten skal også være et godt match med din virksomhed. Et af vores mål er, at jeres nye medarbejder kan give værdi i jeres virksomhed allerede fra første dag. For at sikre et fremtidigt godt samarbejde holder vi opfølgende samtaler med både jer og jeres nye it-konsulent. Så uanset om I mangler en midlertidig eller en fastansat it-konsulent, så står vi klar til at hjælpe jer før, under og efter processen.

Læn dig tilbage, og lad os klare alt det besværlige. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil