Spring menu over

Søger din virksomhed en it-supporter? Uanset hvor mange nye it-supportere I står og mangler til at hjælpe med kundeservice inden for it, så klarer Adecco opgaven. Vi er nemlig specialister til at rekruttere it-specialister og it-projektledere.

Vælger du at samarbejde med Adecco, får du bl.a. følgende fordele:

  • Du er forsikret om, at alle overenskomster og al lovgivning på området overholdes
  • Du får besøg af vores konsulenter, som vil afdække jeres ansættelsesbehov i dybden
  • Du er sikret høj kvalitet gennem vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map
  • Du får adgang til de dygtigste kandidater, fordi vi tiltrækker og fastholder de dygtigste ved at tilbyde gode vilkår og pension samt gennem målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 83

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi finder din næste it-supporter

Rekruttering af it-medarbejdere kan være en krævende affære. Det kræver en masse ressourcer at finde den helt rigtige medarbejder. før processen starter, kommer HR, jura og administrationsdelen. Adecco tilbyder at tage hånd om det hele – HR, jura og administration. Det frigiver ressourcer hos jer, så I kan fokusere på det, der giver mest værdi. Med kontorer i alle landsdele betyder det ikke noget, hvor i landet I befinder jer; vi tilbyder vores service overalt, lige fra København til Herning og fra Holbæk til Aalborg. Så lad os finde den it-supporter, I mangler.

Vi har Danmarks største database med prækvalificerede kandidater, hvori vi hurtigt og ubesværet kan finde en ny it-medarbejder til dig, som passer til dine krav og ønsker. Vi arbejder konstant på at tiltrække nye, velkvalificerede kandidater til vores database ved at tilbyde gode vilkår. Blandt andet er vi stolte af at tilbyde pension til vores it-vikarer som et af de eneste vikarbureauer i Danmark.

Hvis vi ikke finder det rette match til dine behov i vores database, finder vi din nye it-supporter gennem:

  • annoncering på vores egne digitale kanaler
  • annoncering på andres digitale kanaler, og
  • målrettet annoncering på sociale medier.

Gennem vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM), er din virksomhed sikret høj kvalitet hver gang. AQM betyder, at alle vores kandidater har været gennem en nøje udtænkt proces, og at de lever op til en række specifikke krav. De fastlagte processer er med til at kvalitetssikre vores service for jeres virksomhed og jeres it-supporter. Adecco Quality Map betyder blandt andet, at:

  • Vi tjekker op på kandidaternes CV og referencer
  • Alle kandidater har været til en face-to-face samtale
  • Alle kandidater har opholds- og arbejdstilladelse, hvis kandidaterne findes i udlandet

For at sætte os ind i jeres behov og ønsker indledes vores samarbejde med, at vi besøger jeres virksomhed. Dette skal være med til at sikre, at vi finder den helt rigtige it-supporter til jer, som ikke kun lever op til jeres kompetenceønsker, men som også passer ind i jeres virksomhedskultur. Dette er vigtigt for, at vi kan indfri vores mål om, at jeres nye medarbejder tilfører værdi fra første dag. Løbende kommer vi desuden til at holde opfølgende samtaler med jer og jeres it-supporter, så vi er sikre på, at samarbejdet fungerer optimalt. Vi hjælper jer således før, under og efter – uanset om I søger en medarbejder til et vikariat, en projektstilling eller en fastansættelse.

Læn dig tilbage, og lad os klare alt det besværlige. Du skal blot udfylde formularen.

Vælg brugerprofil