Spring menu over

Programmør søges? Vi sikrer en programmører med de kompetencer, du søger

Efterspørgslen på dygtige programmører med de rette kompetencer er stigende. Derfor kan det være svært at finde dygtige medarbejdere i dette felt. Vores eksperter har både erfaringen, netværket og en stor forståelse af branchen. Det kan give dig et forspring, næste gang en kompetent programmør søges til din virksomhed.

  • Adgang til Danmarks største netværk af kvalificerede kandidater
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map – garanterer høj kvalitet
  • Specialister med erfaring fra IT-området

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 83

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Derfor får du den bedste programmør hos Adecco

Vi finder hurtigt og effektivt kompetente programmører og andet IT-personale til din virksomhed. Så kan du fokusere på din virksomheds kerneopgaver. Du slipper for alt besværet med search, HR, jura, administration og løn. Vi ansætter programmører i vikariater, projekt- og fastansættelser.

Vi higer efter, at din nye programmør kan skabe værdi for din virksomhed allerede første dag. Derfor kommer vores konsulent ud og besøger din virksomhed for at afdække opgaven, og for at få en forståelse for, hvilke behov I har. Det hjælper os med at få en forståelse for, hvem jeres næste programmør skal være. Vi kender udfordringerne og behovet i branchen, og er derfor ydermere i stand til at vejlede og guide dig igennem processen. Og vi er ved din side, hvis du skulle møde udfordringer på vejen.

For at sikre samme høje kvalitet i alle vores services, har vi lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map. Den er til for at sikre, at kunder og kandidater får samme høje kvalitet – hver gang. Rent praktisk betyder det, at vi gennemgår en række processer. Hovedformålet for processerne er at tiltrække og selektere kandidater, så vi kun tilbyder eksempelvis programmører, der er fagligt kompetente og matcher jeres behov. Den høje kvalitet sikres blandt andet ved, at:

  • Vi møder alle kandidater ansigt til ansigt
  • Vi tjekker CV og indhenter referencer
  • Alle kandidater har ren straffeattest
  • Udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse

Vi benytter avancerede søgeteknikker til at finde den rigtige programmør til din virksomhed. Vores erfarne konsulenter har en god indsigt i IT-branchen, så du bliver altid mødt af en kompetent medarbejder, som forstår dine behov og kender til de udfordringer, der er i de forskellige dele af en bred IT-branche.

Vi står klar til at løse din personalemangel – alt du skal gøre er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil