Spring menu over

Søger du vikarer eller fastansatte medarbejdere til varetagelse af administrative opgaver? Har du svært ved at overskue HR og jura? Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige kandidat! Vi arbejder strategisk og målrettet, for hurtigt og effektivt at kunne løse store såvel som små opgaver. 4 gode grunde til at bruge os som samarbejdspartner:

  • Vi besøger din virksomhed, for at sikre at du får de helt rigtige kandidater
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet på kandidater.
  • Vi sikrer at overenskomster overholdes
  • Grundet gode vilkår, pensionsordning og fokus på målrettet annoncering tiltrækkes de bedste kandidater

Med os på sidelinjen er du sikret en ærlig samarbejdspartner, som forstår dine behov og sætter stolthed i at levere kvalitet.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Derfor får du den bedste løsning hos Adecco

Har du også svært ved at finde tid til HR og administration? Ønsker du en samarbejdspartner, der kan finde de medarbejdere som du står og mangler – til vikariater, projektansættelser eller fastansættelser? Vi lægger stor vægt på at være din ærlige samarbejdspartner og tror på, at de bedste kandidater tiltrækkes og fastholdes ved at behandle medarbejdere godt. Det er derfor, vi overholder overenskomster og som et af de eneste vikarbureauer udbetaler pension til vikarer.

Vores pulje af både danske og internationale prækvalificerede kandidater gør det nemt at finde den rette, selv når meget specifikke kompetencer søges. Både ved tidsbegrænsede vikariater/projektstillinger og længerevarende/faste ansættelser står vi for den fulde proces og kan give dig stor værdi - ud over den tid, du sparer på ikke at skulle finde ledige kandidater selv. Vi har et stærkt netværk, stort branchekendskab og tilpasser os hele tiden markedet, for at optimere vores processer og tiltrække de mest kvalificerede kandidater.

For at kunne tiltrække de bedste og mest kompetente medarbejdere, er det afgørende at være til stede, der hvor kandidaterne befinder sig. Tiltrækning af kandidater sker bl.a. via sociale medier, egne og andres digitale medier, samt tilstedeværelse på uddannelsesinstitutioner.

Samtidig har vi lavet vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, som sikrer kvalitet – hver gang. Adecco Quality Map betyder, at vi gennemgår en række processer, som sikrer høj kvalitet for vores samarbejdspartnere, såvel som kandidater. Helt specifikt betyder kvalitetsprocessen, at:

  • Alle kandidater skal igennem en særlig screeningsproces
  • Vi indhenter altid kandidaternes referencer
  • Alle kandidater skal have ren straffeattest
  • Vi skal møde alle kandidater face-to-face
  • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse

Hvis du vælger at have os på sidelinjen, får du en samarbejdspartner, som melder ærligt ud på alle punkter, både over for dig og over for dine kommende medarbejdere. Vi besøger din virksomhed for at sikre, at vi finder kandidater, som matcher dine behov og ønsker. Således hjælper vi dig hele vejen igennem ligegyldigt om du mangler en kontorassistent, hr-koordinator, direktionssekretaer, revisor, sekretaer, receptionist, indkøber eller noget helt andet inden for kontor og administration.

Du kan læne dig tilbage og fokusere din energi på din virksomheds kernekompetencer – så står vi for alt det besværlige. Alt du skal gøre er at udfylde formularen.

 

Vælg brugerprofil