Spring menu over

Søger din virksomhed en advokatsekretær? Så kan Adecco hjælpe! Vi tilbyder at stå for både alt jura og HR. Uanset om du har brug for en advokatsekretær til et vikar eller en fastansættelse, så finder vi den rette – hurtigt og ubesværet.

Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som er klar til at træde til, når den rigtige mulighed byder sig.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco til at finde din advokatsekretær:

  • Vi besøger din virksomhed for at afdække og forstå jeres behov
  • Vi sørger for, at al lovgivning og alle overenskomster overholdes
  • Vores Adecco Quality Map er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Få afdækket din mangel på advokatsekretærer

Vi tilbyder at stå for det hele – HR, jura og administration. Så kan I koncentrere jer om jeres virksomheds kernekompetencer. Vi har kontorer over hele Danmark og servicerer lige fra Aarhus til Køge og fra København til Herning. Så uanset hvor i landet, I befinder jer, så finder vi den advokatsekretær, I står og mangler.

Adecco har altid stor fokus på at tiltrække de bedste, mest kompetente og engagerede sekretærer til advokatkontorer eller større virksomheder. Det gør vi ved at tilbyde vores kandidater gode vilkår. Som en af de eneste vikarbureauer i landet udbetaler vi fx pension til vores advokatsekretærer og andre kandidater. Dette er en af grundene til, at vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, hvorfra vi nemt, hurtigt og ubesværet kan rekruttere en ny advokatsekretær til dig.

Vi arbejder hele tiden på at øge vores database med velkvalificerede kandidater. Måden, vi gør det på, er ved at være synlige, der hvor kandidaterne er. Vi gør dette ved at:

  • Annoncere på andres og egne digitale kanaler.
  • Annoncere på sociale medier.
  • Være til stede på relevante uddannelsesinstitutioner.

Når du bruger Adecco som din HR-partner, er du sikret høj kvalitet. Kvaliteten af vores arbejde er nemlig sikret gennem vores helt egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, der betyder, at vi gennemgår fastlagte processer, hver gang vi løser en opgave. Dette kvalitetssikrer vores arbejde til gavn for både jeres virksomhed og jeres nye advokatsekretær.

Blandt andet betyder det, at:

  • Alle kandidater har været til en samtale hos os
  • Vi indhenter referencer og tjekker op på CV’er
  • Alle kandidater har en ren straffeattest

For at sikre, at vi finder den rette advokatsekretær til jeres virksomhed, besøger vi indledningsvist jeres virksomhed for at afdække jeres behov i dybden. Det er ikke nok, at kandidaten fx er dygtig til at udføre juridisk arbejde, stå for indkøb og bestillinger, håndtere fakturaer, skrive referater og booke møder – kandidaten skal også passe godt ind i jeres virksomhedskultur. Det er afgørende for, at vi kan indfri vores mål om, at jeres advokatsekretær tilfører værdi til jeres virksomhed fra allerførste dag. Vi holder desuden løbende opfølgende samtaler med jer og jeres nye sekretær for at sikre det gode samarbejde. I kan trygt regne med, at vi er der for jer før, under og efter ansættelsen.

Med Adecco som samarbejdspartner får du mere tid til at fokusere på dine kernekompetencer - Udfyld formularen.

Vælg brugerprofil