Spring menu over

Akademisk medarbejder søges? Så læs videre her. Flere og flere virksomheder efterspørger i stigende omfang akademiske medarbejdere og der kan derfor være rift om de bedste. Der findes akademiske medarbejdere indenfor mange forskellige brancher og takket være vores omfattende branchekendskab, kan vi med sikkerhed hjælpe jer med at finde præcis den medarbejder, som I står og mangler. Det sikrer jer imod dyre fejlrekrutteringer og sparer jer for en masse besvær.

Med os som samarbejdspartner får I:

  • Foranalyse – vi kommer ud til jer og afdækker jeres situation, behov og virksomhedskultur
  • Adgang til Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater indenfor specifikke brancher og stillingsbetegnelser
  • Målrettet annonceringer, search og select – både til vikariater, projekt-, og fastansættelser
  • Afholdelse af ansigt-til-ansigt samtaler med tests (herunder casetests, personlighedstest og kognitive tests)

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi finder den rigtige akademiske medarbejder til jer

Der findes akademiske medarbejdere indenfor stort set alle brancher og det er derfor vigtigt at sætte sig grundigt ind i den akademiske medarbejders kompetencer og ikke blot ansætte ud fra titlen. Vi kender til alle rekrutteringsfaldgrupperne og kan derfor sikre jeres virksomhed imod dyre fejlrekrutteringer og en masse spildt tid.

Uanset om der søges akademiske medarbejdere på vikarbasis, til projektansættelse, deltids- eller fastansættelse, så kan vi hjælpe. Med et grundlæggende branchekendskab kender vi til udfordringerne og behovet i branchen og er derfor i stand til at vejlede og guide jer igennem hele processen.

For at vi kan hjælpe jer med at finde den perfekte kandidat, skal vi have identificeret den branche, som den akademiske medarbejder skal arbejde indenfor. Der findes akademiske medarbejdere med specialviden indenfor kommunikation, markedsføring og afsætning, men de kan også have viden indenfor samfund, kultur, politik og ikke mindst IT.

Når en akademisk medarbejder søges, vil alle virksomheder gerne have processen hurtigt overstået. Det er tidskrævende og tager fokus væk fra virksomhedens kernekompetencer. Desværre kan en hurtig rekruttering betyde, at man ansætter en akademisk medarbejder, hvis specialviden ligger langt fra den viden, som virksomheden reelt har brug for. Her kan vi være behjælpelige.

Vi er verdens største udbyder af vikar – og rekrutteringsløsninger. Vores store globale og nationale netværk af prækvalificerede kandidater giver jer en fleksibel løsning, som kan tilpasses præcis det behov I har. Dertil tilbyder vi også Try & Hire. Det er en fleksibel løsning, hvis man er i tvivl om virksomhedens har nok arbejde til at ansætte en ny medarbejder. Det er er en uforpligtende måde at se hinanden -og arbejdsbyrden an. Her kan I afprøve samarbejdet med kandidaten på vikarbasis, inden I binder jer til en mere permanent aftale.

Når I vælger Adecco som samarbejdspartner får I:

  • Tilknyttet en rekrutteringskonsulent, som har dybdegående brancheerfaring og som sætter sig ind i jeres specifikke situation, behov og virksomhedskultur.
  • Adgang til en løbende opdaterede Talent Pools af kvalificerede kandidater indenfor specifikke brancher og stillingsbetegnelser
  • Høj kvalitet af kandidater takket være vores tests (herunder casetests, personlighedstests og kognitive tests)
  • Forsikring om, at alle overenskomster er overholdt

Når vi har udvalgt de kandidater, som vi mener matcher jeres behov og ønsker bedst, bliver I præsenteret for dem. Herefter er det op til jer, om I vil tage jer af den videre udvælgelsesproces, eller stadig ønsker vores assistance under interviews og ved de videre forhandlinger.

Vi ved, at vi kan spare jer en masse tid og ressourcer, når en akademisk medarbejder søges.

Vi står klar til at hjælpe i præcis det omfang, I ønsker. Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – så er vi i gang!

Vælg brugerprofil