Spring menu over

Står din virksomhed og skal rekruttere en arkitekt? Så lad os hjælpe dig! Vores ekspertise betyder, at vi hurtigt og nemt kan hjælpe virksomheder med at finde nye medarbejdere. Derudover tilbyder vi at stå for rekruttering, jura, HR og administration.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco som din HR-partner:

  • Vi har Danmarks største database med prækvalificerede kandidater
  • Vi sørger for, at alle overenskomster overholdes
  • Vi besøger din virksomhed for at afdække og forstå jeres krav, ønsker og behov
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Mangel på en arkitekt?

Mange virksomheder finder det udfordrende at finde tid og ressourcer til en arkitekt. Af samme årsag kontakter de os for at få hjælp til alt det besværlige, når medarbejderstaben skal udvides. Vi tilbyder vores service til hele landet, så uanset placeringen på din virksomhed har vi mulighed for at hjælpe.

Bruger du Adecco som din partner, er du sikret de bedste kandidater. Vi er af den klare overbevisning, at de dygtigste og mest eftertragtede kandidater tiltrækkes og fastholdes, hvis de behandles godt. Derfor tilbyder vi som et af de eneste vikarbureauer Danmark pension til alle vores vikarer. Vi sørger derudover for at tiltrække de bedste kandidater ved at være til stede, der hvor de befinder sig. Dette gør vi ved at:

  • Annoncere på egne og andres digitale kanaler
  • Annoncere målrettet på de sociale medier
  • Være til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

En af grundene til, at vi hurtigt og effektivt er i stand til at finde den eller de arkitekter, du har brug for, er, at vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater. Derudover er vi også en del af The Adecco Group og har et stærkt nationalt såvel som internationalt netværk at trække på. Alle kandidater i vores database lever op til høje krav, således at kvaliteten er sikret.

Vores mål er, at din arkitekt tilfører værdi allerede fra første dag, og det kræver et godt match mellem kandidat og virksomhed. Derfor afdækker vi jeres behov og ønsker i dybden på et møde på jeres virksomhedsadresse som start på vores samarbejde. Når jeres nye arkitekt er ansat, holder vi desuden løbende samtaler for at sikre et fortsat godt samarbejde. Så Adecco er med dig før, under og efter.

Med Adecco i ryggen får du mere tid til at fokusere på dine kernekompetencer. Alt du skal gøre er blot fortælle os, hvordan vi kan hjælpe dig, enten ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil