Spring menu over

Business Analyst søges? Så er du kommet til det rette sted. Med skræddersyede processer, et stort nationalt og internationalt netværk og effektiv annoncering, kan vi hjælpe dig med at rekruttere den Business Analyst, der bedst passer ind i jeres virksomhed – til både vikariater, projekt- og fastansættelser. Det vil ikke blot spare dig en masse tid, men også være økonomisk fordelagtigt, da I sikres mod dyre fejlrekrutteringer.

Derfor skal du vælge Adecco:

 • Vi er eksperter i at rekruttere nøglemedarbejdere – eksempelvis Business Analysts
 • Vi foretager dybdegående tests af alle kandidater – herunder personlighedstest og kognitive test
 • Vi tager os af hele processen (lige fra jobopslag til interviews)
 • Vi opdaterer løbende vores talent pools indenfor Business Analysts, herunder System Analyst, Business Developers eller lignende.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde den helt rigtige Business Analyst til din virksomhed

Du har måske hørt, at vi befinder os på et marked, som kaldes “ansøgers marked”? Det betyder i al sin enkelhed, at der er flere ledige stillinger, end der er ansøgere. Desværre betyder det også, at det kan være endnu sværere at finde den perfekte kandidat, når man søger efter en Business Analyst til ens virksomhed.

At søge efter den helt rigtige medarbejder kan være en langsommelig og ressourcekrævende proces – især på et marked, hvor mange virksomheder søger efter kandidater med de samme kompetencer. Vi har mange års erfaring med at rekruttere medarbejdere til virksomheder og tager gerne udfordringen op. Vi hjælper dig med at rekruttere den helt rette medarbejder, uanset om det er inden for IT-, økonomi-, marketing eller noget helt fjerde. Det er uanset, om I søger en vikar, projekt- eller fastansættelse. Med vores erfaring på markedet, har vi optimeret vores processer således, at de passer ind i det marked, som vi befinder os i. Det betyder, at hvor du måske ville forsøge at finde jeres næste Business Analyst alene i de modtagne jobansøgninger, så benytter vi os både af:

 • Vores talent pool af prækvalificerede kandidater,
 • Vores nationale og internationalt netværk
 • Annoncerer på nogle platforme, som du måske slet ikke kender til
 • Sourcing, hvilket vil sige, at vi ikke blege for at headhunte, hvis vi føler, vi har den rette Business Analyst i sigte.

Vi er klare over, at den rette Business Analyst er af essentiel betydning for jeres virksomhed. De kan hjælpe din virksomhed med at være et skridt foran de andre og løse eventuelle problemer før de opstår. De kan vejlede din virksomhed til at forbedre dens processer, produkter, service og software gennem veldokumenterede analyser. Med den viden, gør vi derfor meget ud af at finde den perfekte medarbejder – i første omgang. Vi lover matchgaranti og løbende ekspertise, hvilket sikrer jer imod dyre fejlrekrutteringer, når I søger.

Vi har udarbejdet vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map (AQM). AQM betyder helt konkret, at:

 • Vi indhenter alle kandidaters referencer og tjekker op på deres CV
 • Vores konsulenter har haft ansigt-til-ansigt-samtaler med alle kandidater
 • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet

Vores ønske er, at din nye Business Analyst tilføjer værdi til virksomheden fra vedkommende træder ind ad døren. Vi sørger derfor for at hjælpe dig hele vejen – både før, under og efter. Det gør vi ved at lave en foranalyse og gennem løbende kontakt, sparring og rådgivning med dig og din medarbejder for at sikre, at begge parter er glade for samarbejdet.

Søger du en Business Analyst, som kan lave en professionel analyse af jeres virksomhed og se nye muligheder? Så lad Adecco blive din nye samarbejdspartner. Det vil spare dig både tid og ressourcer. Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – så er vi i gang!

Vælg brugerprofil