Spring menu over

Vi kan hjælpe, når en Business Developer søges. At rekruttere den rette Business Developer i første omgang kan være særdeles vanskeligt. Hvis man vil sikre sig imod dyre fejlansættelser, kan det derfor være fordelagtigt at alliere sig med specialister med forståelse for markedet. Vi har mere end 30 års erfaring, hvilket giver os et stort nationalt – og internationalt netværk samt nogle gennemtestede og succesfulde processer, der lover tilfredshedsgaranti på enhver ansættelse.

Med Adecco får I:

  • En rekrutteringsvirksomhed, der servicerer de fleste brancher og som kan finde både Business Developers, Business Development Managers, Business Consultants, forretningsudviklere eller lignende
  • En Business Developer, der er matcher alle parametre – både personligt og fagligt
  • Kandidater, som har været gennem dybdegående tests herunder casetests, personlighedstests og kognitive tests.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde jeres næste Business Developer

En fejlansættelse af en Business Developer kan være af katastrofal betydning. Det kan let koste mange millioner, når omkostninger og tabt omsætning indregnes. Ligeledes kan det give prestigetab og have betydning for virksomhedens ry - hos såvel kundekontakter som medarbejdere. Af den grund, kan det være en god investering at få hjælp til rekruttering, når en Business Developer søges.

Adecco er, med sine mere en 30 års erfaring på markedet, en god samarbejdspartner at have med på sidelinjen i hele rekrutteringsprocessen. Med vores gennemtestede processer, metoder og værktøjer kan vi sikre, at I finder en Business Developer, der er et match på alle parametre.

Alle virksomheder er forskellige og oftest rangerer virksomheder vigtigheden af diverse kompetencer og personlighedstræk forskelligt. Af den grund tager vores rekrutteringsekspert ud til jer og sætter sig ind i jeres specifikke situation, behov og virksomhedskultur. Det er med til at give jer en unik kravprofil, som lægger vægt på alle de kvalifikationer og personlighedsmæssige krav, som I vægter højest til den Business Developer, I søger.

Når en Business Developer søges gennemgår vi vores talent pool af prækvalificerede kandidater og vi laver målrettede annonceringer på vores egne – og andres platforme. Ligeledes ser vi headhunting som et værdifuldt supplement, da det giver et bredere og ofte mere kvalificeret ansøgerfelt. De mest eftertragtede kandidater er ofte ikke aktivt jobsøgende og skal derfor motiveres til søge jobbet – det har vi specialiseret os i.

Kandidaterne kommer gennem følgende tests:

  • Personlighedstest
  • Casetests
  • Kognitive tests

Disse tests giver os en grundlæggende forståelse af hver kandidats ledelseskraft, udviklingspotentiale og personlige værdisæt.

Når vi har fundet de rette kandidater, som matcher jeres faglige og personlige profil, bliver I præsenteret for dem. Herfra er det op til jer, om I vil tage jer af resten af

udvælgelsesprocessen, men vi kan også hjælpe med sparring og rådgivning under interviews og med de efterfølgende forhandlinger.

Vores fornemmeste opgave er at rekruttere en Business Developer, som beriger jeres virksomhed fra dag et. Spar både tid og ressourcer, så I kan fokusere på jeres kernekompetencer. I gør, hvad I gør bedst, og vi gør, hvad vi gør bedst. Vi er med hele vejen både før og under, men også efter ansættelsen. På den måde sikrer vi, at samarbejdet fungerer optimalt for alle parter.

Lad os hjælpe jer med at rekruttere jeres næste Business Developer. Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – vi glæder os til at høre fra jer!

 

Vælg brugerprofil