Spring menu over

Adecco står klar til at hjælpe, når du søger en ny butikschef til din butik. Vores ekspertise betyder, at vi hurtigt og nemt kan finde den butikschef, du søger, til din virksomhed. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som er klar til at træde til, når den rigtige mulighed byder sig. Derudover står vi også får HR, jura og administration – så det bliver ikke meget nemmere!

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco til at finde din butikschef:

  • Vi besøger din virksomhed for at forstå jeres konkrete behov
  • Vi overholder alle overenskomster
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores pensionsordninger og generelle gode vilkår samt vores fokus på målrettet annoncering
  • Vores helt egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde

Vi har rekrutteringskonsulenter, som er specialister i netop jeres branche, og det betyder, at vi hurtigt kan finde den butikschef, der matcher jeres forretning. Alt du skal gøre er at kontakte os og fortælle os, hvad du søger.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Butikschef til din butik?

Bruger du Adecco som din partner, er du sikret den bedste butikschef. Vi er af den klare overbevisning, at de dygtigste og mest eftertragtede kandidater tiltrækkes og fastholdes, hvis de behandles godt. Som et af de eneste vikarbureauer i landet tilbyder vi derfor pension til alle vores vikarer. Vi sørger derudover for at tiltrække de bedste kandidater ved at være til stede, der hvor de befinder sig:

  • Vi annoncerer målrettet på sociale medier
  • Vi annoncerer på egne og andres digitale kanaler
  • Vi er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

En af grundene til, at vi hurtigt og effektivt er i stand til at finde den butikschef, du har brug for, er, at vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater. Alle kandidater i vores database lever op til høje krav, således at kvaliteten er sikret.

Gennem vores kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer vi, at du får samme høje kvalitet – hver gang! Vi gennemgår nemlig en række fastlagte processer, hver gang vi løser opgaver. Helt konkret betyder disse processer blandt andet, at:

  • Vi indhenter alle kandidaters referencer og tjekker op på deres CV
  • Vores konsulenter har haft ansigt-til-ansigt-samtaler med alle kandidater
  • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet

For at sikre at vi finder den rette kandidat til din forretning, besøger vi indledningsvist din virksomhed for at få en bedre idé om jeres ønsker, krav og behov. Vi har et klart mål om, at din nye butikschef kan tilføre værdi til din forretning fra dag et. For at sikre, at alles forventninger til samarbejdet bliver opfyldt, afholder vi løbende opfølgende samtaler med jer og jeres butikschef.

udfyld formularen.

Vælg brugerprofil