Spring menu over

Compliance Officer søges? Stop søgningen og lad os hjælpe. Vi har et stort branchekendskab, skræddersyede processer, kæmpe nationalt- og internationalt netværk og mestrer effektive annonceringer. Det betyder, at vi nemt og effektivt kan rekruttere en Compliance Officer eller Senior Compliance Officer, der matcher jeres virksomheds behov og -kultur.

Med Adecco på sidelinjen får I:

  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • En sparringspartner med mere end 30 års erfaring og skræddersyede processer – sikrer mod dyre fejlansættelser
  • Kandidater til samtale, som har været igennem diverse tests, herunder casetests, personlighedstest og kognitive tests
  • Landsdækkende service med lokale kontorer i hele landet

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os rekruttere jeres næste Compliance Officer

Vi ved, hvor uoverskuelig processen på en ny ansættelse kan være. Især, når så vigtig en medarbejder som en Compliance Officer søges. Det kan føles nervepirrende, da de varetager rollen som virksomhedens ’watchdog’ og sikrer, at virksomheden, samarbejdspartnere og andre interessenter overholder regler og efterlever gældende retningslinjer.

Processen bliver ikke mindre besværlig af, at vi i øjeblikket befinder os på ’ansøgers marked’. Det betyder helt simpelt, at når en Compliance Officer søges, er der er flere virksomheder, der søger Compliance Officers, end der er Compliance Officers, der søger job. Og folk er ikke ledige, men skifter i højere grad job. For at rekruttere den rette medarbejder, må der derfor nye metoder til, da de rette kandidater ikke nødvendigvis kommer til jer gennem traditionelle jobansøgninger. Det er her, vi kan hjælpe.

Vi har et indgående kendskab til markedet, en pulje af prækvalificerede kandidater og skræddersyede processer, som sikrer, at det er de bedste kandidater, der bliver tiltrukket eller headhuntet.

Når vi håndterer jeres rekruttering, så står vi for hele processen. Denne inkluderer:

  • Foranalyse – vores rekrutteringsspecialister kommer ud til jer og afdækker jeres specifikke situation, behov og virksomhedskultur
  • Sourcing og screening – vi gennemgår vores Talent Pools, laver målrettede annonceringer og headhunter potentielle kandidater
  • Interviews – vi i interviewer alle kandidater ansigt-til-ansigt
  • Tests – Herunder casetests, personlighedstest og kognitive tests
  • Præsentation af kandidaterne
  • Opfølgning og kvalitetssikring

Vores fokus rækker ud over kandidaternes erfaring og jobtitler. Naturligvis skal jeres nye Compliance Officer have den rette erfaring og uddannelse, men vi har lige så stort fokus på at rekruttere en medarbejder, som passer ind i teamet, afdelingen og jeres virksomhed. Vi går efter at finde en Compliance Officer, som er et match på alle parametre. Vi tror endda så meget på vores processer, at vi tør at give tilfredshedsgaranti på alle ansættelser.

Når vi har fundet de rette kandidater, bliver I præsenteret for dem. Herfra kan I vælge at overtage resten af rekrutteringsprocessen, men vi hjælper også meget gerne med sparring og rådgivning under interviews og med de efterfølgende forhandlinger.

Når en Compliance Officer søges, er vores primære opgave er at finde én, som beriger virksomheden fra sekundet vedkommende træder ind ad døren. Vi hjælper jer både før og under, men også efter, vi har rekrutteret den rette kandidat. Det gør vi ved at tage et par opfølgende samtaler med jer og jeres nye Compliance Officer for at sikre at samarbejdet fungerer optimalt for alle parter.

Vi sidder klar til at hjælpe jer med rekrutteringen. Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – vi ser frem til at høre fra jer!

Vælg brugerprofil