Spring menu over

Contract Manager søges? Vi står klar til at hjælpe. Med mere end 30 års erfaring har vi en dybdegående forståelse for markedet og skræddersyede processer, som gør os i stand til at rekruttere de bedste kandidater - både nationalt og internationalt. Adecco tilbyder Executive Search, som er et specialiseret, systematisk forløb, der er med til at sikre, at I ansætter den rette Contract Manager til jeres ledige stilling.

Med os på sidelinjen får I:

  • Professionel rekruttering af en Contract Manager
  • En samarbejdspartner med mere end 30 års erfaring og et netværk af både national og international karakter
  • Optimeret headhunting med et specialiseret og systematisk forløb
  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi er klar til at stå for processen, når en Contract Manager søges

Det kan føles som en totalt uoverskuelig situation, når en Contract Manager søges. En Contract Manager er af essentiel betydning for en virksomhed, og derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige – i første omgang.

Inkompetente forhandlinger, dårligt skrevne kontrakter og manglende tilsyn kan resultere i alvorlige overtrædelser og dyre tvister. Der er derfor meget på spil, når en ny Contract Manager søges.

Situationen bliver ikke hjulpet på vej af, at vi i øjeblikket befinder os på ’ansøgers marked’. Det betyder i al sin enkelhed, at der er flere ledige stillinger end der er jobsøgende. Og når der er tale om højerestående lederstillinger, er der endnu mere rift om de dygtigste ledere. Fejlrekrutteringer er dyre uanset stillingsbetegnelsen, men på nøgleprofiler og ledere kan en fejlrekruttering have fatale konsekvenser for virksomheden.

 

Med os på sidelinjen kan I, med ro i maven, fokusere på jeres kernekompetencer mens vi tager os af rekrutteringen af jeres næste Contract Manager. Vores rekrutteringseksperter har et specialiseret kendskab til den faggruppe og branche, de rekrutterer indenfor, hvilket giver jer fordel på et allerede trængt marked.

Med Adecco som samarbejdspartner får I:

  • Adgang til et stort nationalt og internationalt netværk – finder vi ikke jeres nye Contract Manager i Danmark, finder vi vedkommende i udlandet.
  • Adgang til vores løbende opdaterede Talent Pools – måske står jeres nye Contract Manager allerede og venter på nye udfordringer
  • Vi annoncerer målrettet på sociale medier, og egne og andres digitale kanaler
  • Vi kontakter Contract Managers, som allerede er i arbejde, men passivt søger nye udfordringer
  • Vi er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Alle vores kandidater bliver taget igennem Adeccos kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map. Denne proces betyder, at vores rekrutteringseksperter har mødt og testet alle kandidaterne. Kandidaterne har været igennem casetests, personlighedstests og kognitive tests, hvilket giver os et indgående kendskab til alle kandidaternes kompetencer og personlighed.

Når vi har fundet de rette kandidater, bliver I præsenteret for dem. Herefter kan I vælge at overtage resten af udvælgelsesprocessen. Men vi går også gerne skridtet videre og hjælper jer med sparring og rådgivning under interviews og med de efterfølgende forhandlinger.

Vores fornemmeste opgave er at rekruttere end Contract Manager, som vil hjælpe med at sikre, at kontraherende partnere er korrekt undersøgt. At de aftalte vilkår er retfærdige og gavnlige for alle parter, og at de risici, der er forbundet med ethvert kontraktforhold, mindskes mest muligt.

Lad os hjælpe jer med at finde jeres næste Contract Manager. Ring til os eller udfyld ovenstående formular – så går vi fluks i gang.

 

Vælg brugerprofil