Spring menu over

Customer Success Manager søges? Så læs videre her. I rollen som Customer Success Manager er det ikke nok at besidde uovertrufne service egenskaber. Man skal også have et dybdegående kunde-, produkt- og branchekendskab. Her kan det være en god ide at få hjælp til rekrutteringen, så I sikres, at den nye Customer Success Manager er klædt godt på til stillingen og besidder alle de kvalifikationer, som I søger.

Med Adecco på sidelinjen får I:

  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Målrettet annoncering til rekruttering af nøglemedarbejdere
  • Gennemtestede og skræddersyede processer til hvert trin i rekrutteringen
  • Dybdegående tests af alle kandidater – heriblandt personlighedstest og kognitive tests. Det sikrer et match på alle parametre

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde jeres næste Customer Success Manager

Når en Customer Success Manager søges, er der mange parametre, der spiller ind. Alle vil gerne have fat i den Customer Success Manager, der formår at forlænge kundernes levetid gennem et dybdegående kendskab til kundegruppen, produkterne og selve branchen – og sådanne kandidater hænger ikke på træerne. Af den grund kan det være fordelagtigt at alliere sig med en rekrutteringspartner, der har specialiseret sig i at finde og tiltrække de helt rigtige medarbejdere.

Adecco har mere end 30 års erfaring indenfor rekruttering og et stort nationalt og internationalt netværk. Vi servicerer hele landet og arbejder hele tiden fokuseret på at tiltrække de dygtigste Customer Success Managers, så vi kan imødekomme jeres krav til drømmekandidatens faglige- og personlige kompetencer. Din nye Customer Success Manager ligger måske allerede og venter i vores løbende opdaterede Talent Pools af prækvalificerede kandidater. Vi har nemlig snydt lidt hjemmefra, og har allerede fundet kvalificerede kandidater indenfor specifikke brancher og stillingsbetegnelser.

Derudover sørger vi for at tiltrække nye Customer Success Managers ved at:

  • Annoncere målrettet på sociale medier
  • Annoncere på vores egne og andres digitale kanaler
  • Tage fat i Customer Success Managers, som allerede er i arbejde, men passivt søger nye udfordringer
  • Være til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Vi har vores egen kvalitetssikringsproces som vi kalder Adecco Quality Map (AQM). AQM er en række fastlagte processer, som sikrer, at I får den bedste rekrutteringsproces. I praksis betyder det, at når en Customer Succes Manager søges, har alle vores kandidater været til et personligt møde med vores specialister og vi har indhentet referencer, straffeattest og nødvendige certificeringer. Ligeledes er de blevet casetestet i de arbejdsopgaver, de skal udføre i stillingen og har været igennem personligheds- og kognitive tests.

Når vi har udvalgt de kandidater, der bedst matcher kravprofilen, bliver I præsenteret for dem. Herefter er det op til jer, om I vil overtage resten af udvælgelsesprocessen, eller stadig ønsker vores hjælp. Vi kan assistere med sparring og rådgivning, hvis dette ønskes, og kan også rådgive under interviews og ved de efterfølgende forhandlinger.

Det er ikke altid lige til, når en Customer Success Manager søges. Det kan dog blive markant nemmere, når I har en erfaren rekrutteringsekspert med på sidelinjen. Og vi står altid klar til at hjælpe!

At rekruttere den perfekte Customer Success Manager kan være en stressende proces. Af den grund, lægger vi et stort arbejde i at gøre rekrutteringsprocessen så nem og ligetil, som muligt – for jer. Det sparer jer en masse ressourcer og frigiver tid til, at I kan fokusere på jeres kernekompetencer. Lad os hjælpe med at finde jeres næste Customer Success Manager. Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – vi glæder os til at hjælpe jer!

Vælg brugerprofil