Spring menu over

Hvis din virksomhed har brug for en ny direktionssekretær, klarer Adecco opgaven. Som specialiste inden for området kontor og administration finder vi den helt rigtige direktionssekretær, koordinator eller personlige assistent til dig og din virksomhed. Derudover står vi for alt, der hedder HR, jura og administration, så du slipper for at bruge tid og ressourcer på det.

Fem gode grunde til at vælge Adecco som din HR-partner:

  • Vi står for at overholde alle overenskomster og lovgivninger
  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vores kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi tiltrækker landets dygtige kandidater gennem gode vilkår, pensionsordninger og målrettet annoncering
  • Vi besøger din virksomhed for at afdække dine behov helt til bunds, så vi finder den helt rigtige direktionssekretær til dig

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80 

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde din næste direktionssekretær, og slip for alt det besværlige

Når vi kender dine behov til bunds, har vi mulighed for at dykke ned i vores pulje af prækvalificerede kandidater, som er Danmarks største. Det gør, at vi med stor sandsynlighed allerede kender dit kontors nye direktionssekretær, da vi har alle vores kandidater til face-to-face-samtaler. Hvis vi mod forventning ikke finder det rette match i vores database, så trækker vi på vores andre kanaler , der inkluderer vores egne og andres digitale kanaler og sociale medier.

Hos Adecco har vi en tro på, at de dygtigste og mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes gennem gode vilkår. Derfor sørger vi for altid at overholde alle overenskomster, og så tilbyder vi pension til alle vores vikarer som en af de eneste vikarbureauer i Danmark.

Søger du en international direktionssekretær, klarer vi også den. Adecco Danmark er en del af The Adecco Group, hvilket giver os et internationalt netværk på tværs af over 60 lande, som vi kan trække på. Derfor er vi ikke begrænset til kun at kunne finde nationale kandidater.

Du sparer en masse tid og ressource ved at bruge os som partner, men det er ikke alt. Vi tilbyder nemlig også at være en værdifuld rådgivende samarbejdspartner. Således står vi klar til at rådgive dig om, hvilken type kandidat der vil passer bedst til dine behov og jeres unikke virksomhedskultur. Det foregår ved, at vi indleder samarbejdet med at komme ud til jeres virksomhed for at afdække jeres behov. Alle vores processer er optimeret med henblik på at finde den perfekte nye direktionssekretær eller personlige assistent til dit kontor, hvad enten du har brug for at ansætte til et vikariat, et tidsbegrænset projekt eller en fast stilling.

Gennem vores kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, sikrer vi, at du får samme høje kvalitet – hver gang! Vi gennemgår nemlig en række fastlagte processer. Disse processer betyder blandt andet, at:

  • Vi indhenter alle kandidaters referencer og tjekker op på deres CV
  • Vores konsulenter har haft ansigt-til-ansigt-samtaler med alle kandidater
  • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet

Vi har et klart mål om, at din nye direktionssekretær kan tilføre værdi til din virksomhed fra dag et. For at sikre, at alles forventninger til samarbejdet bliver opfyldt, afholder vi løbende opfølgende samtaler med jer og jeres direktionssekretær.

Lad Adecco stå for alt det besværlige, så kan du koncentrere dig om det, du er bedst til. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil