Spring menu over

Har du svært ved at finde en fuldmægtig til din virksomhed? Så står vi klar til at hjælpe! Vi er specialiseret inden for fuldmægtig. Alt, du skal gøre, er at tage kontakt til os og fortælle, hvad du har brug for.

Fire gode grunde til at vælge Adecco som jeres partner:

  • Vi besøger din virksomhed for at forstå jeres konkrete behov
  • Vi overholder al lovgivning og alle overenskomster
  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores pensionsordninger og generelle gode vilkår samt vores fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi står for alt det besværlige og dækker din mangel på en fuldmægtig

Når vi kender dine behov til bunds, har vi mulighed for at dykke ned i vores pulje af prækvalificerede kandidater, som er Danmarks største. Det gør, at vi med stor sandsynlighed allerede kender din nye fuldmægtig, da vi afholder face-to-face-samtaler med alle vores kandidater. Hvis vi mod forventning ikke finder det rette match i vores database, så trækker vi på vores andre kanaler, der inkluderer vores egne og andres digitale kanaler og sociale medier. Som en del af The Adecco Group kan vi desuden trække på et internationalt netværk, som går på tværs af 60 lande. Vi er derfor ikke begrænset til kun at kunne finde nationale kandidater.

Med vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM), er I som virksomhed sikret høj kvalitet. AQM betyder, at vi gennemgår en række fastlagte processer. Det er med til at sikre kvaliteten for både vores samarbejdspartnere og kandidater.

Adecco Quality Map betyder eksempelvis, at:

  • Vores konsulenter indhenter referencer og tjekker op på CV’er
  • Alle kandidater har været til en samtale
  • Alle udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse

Vi har en overbevisning om, at de bedste og mest eftertragtede kandidater tiltrækkes og fastholdes, hvis de bliver behandlet godt. Derfor tilbyder vi som et af de eneste vikarbureauer pension til alle vores vikarer. Vælger du os som din samarbejdspartner, kan du også få rådgivning om, hvilken type kandidat der vil passer bedst til dine behov og jeres unikke virksomhedskultur.

Det foregår ved, at vi indleder samarbejdet med at komme ud til jeres virksomhed for at afdække jeres behov. Dette er en vigtig del af vores proces, da din nye fuldmægtig ikke kun skal opfylde de krav, du har til kandidatens faglige kompetencer – kandidaten skal også passe godt ind i virksomheden. Vi vil løbende holde opfølgende samtaler med jer og jeres nye fuldmægtig for at sikre et fortsat godt samarbejde. Vi er således ikke kun med dig før og under, men også efter.

Med Adecco som samarbejdspartner sparer I tid og ressourcer, så læn dig tilbage og lad os klare alt det besværlige. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad I søger, enten ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil